');
22
Nov
Beograd na vodi
Promo

Zavirite iza vrata najluksuznijih stanova u Beogradu na vodi

facebook messenger viber
Vila ni na nebu ni na zemlji: U ovakvim stanovima u Beogradu bi rado živeo i Džejms Bond

Ima tih enterijera koje smo navikli da gledamo samo u filmovima – na kraju dinamičnog dana glavni junak stiže u svoj besprekorno opremljeni penthaus pravo iz privatnog lifta i zaboravi na sve probleme dok pijucka vino kraj bazena na terasi. Ako ovako zamišljate život iz snova, znajte da je on bliže nego što mislite. Najlepše zgrade Beograda na vodi kao kruna krase luksuzni penthausi na vrhu, koji su za čitav nivo iznad svega viđenog na našim prostorima.

Evo kako izgledaju te čudesne vile ni na nebu ni zemlji, u kojima bi uživao i legendarni Džejms Bond. 

Pogled na reku iz prvog reda

Zamislite kupatilo sa balkonskim vratima koja vode na terasu, tako da u toploj kadi uživate praktično na otvorenom, gledajući zalazak sunca iznad Save. A kada napolju nije toliko toplo, energetski reset vam pruža vaša lična spa zona sa saunom. Ovo su samo neki od neprevaziđenih užitaka u Sky Villa dupleksima u BW Rivieri, smeštenoj u prvom redu zgrada do reke, u  jednom zaista filmskom mikrokosmosu.

Promo Beograd na vodi

Elegantni i u svakom detalju besprekorni stanovi nalaze se na uglovima zgrade, te se kroz staklene zidove pruža fascinantan pogled na reku i beogradske mostove. Prostrana dnevna soba sa duplom spratnom visinom i terasom koja gleda na Sava Promenadu savršena je kako za intimne događaje, tako i za veća okupljanja. Pogled na reku iz prvog reda pruža se i iz podjednako luksuznih dupleksa na vrhu zgade BW Perla, koji su dvostrano ili trostrano orijentisani, pa istovremeno gledaju i ka gradskom jezgru.

Promo Beograd na vodi

Kako izgleda živeti u stanu koji je poput vidikovca? To će najbolje znati stanari penthausa u zgradama BW Nika i BW Eden, koje se nalaze nadomak nedavno rekonstruisanog Savskog trga i bujnog zelenila Savskog parka, na mestu ukrštanja budućih linija metroa.

Promo Beograd na vodi

Iz svih prostorija na uglovima zgrade pruža se veličanstven pogled od čak 270 stepeni na panoramu Beograda. I u ovim stanovima dnevne sobe imaju duplu spratnu visinu, sa galerijom na gornjoj etaži.

Promo Beograd na vodi

Život među zvezdama

Onima koji od života traže najbolje od najboljeg namenjen je najveći i najraskošniji dijamant u okviru Beograda na vodi – penthaus od 880 kvadrata čistog luksuza na vrhu zgrade BW Riviera.

Promo Beograd na vodi

Budućeg vlasnika ovde očekuje pravi „bondovski“ život. Po izlasku iz privatnog lifta, ulazi u svoj izuzetni dom kroz prostrani hol sa spektakularnim krovnim prozorom. Život među zvezdama dočaraće i ogromna master spavaća soba sa prozorima od poda do plafona i krovnim prozorom iznad kreveta za uspavljivanje i buđenje s pogledom na nebo. Posebnu atrakciju predstavlja bioskopska sala za deset osoba, opremljena najsavremenijom audio-vizuelnom tehnologijom, kao i lični wellness kutak sa saunom i sobom za masažu.

Promo Beograd na vodi

Filmsku scenografiju zaokružuje terasa na krovu, sa očaravajućim pogledom na Kalemegdan, ušće Save u Dunav, Veliko ratno ostrvo i celokupan Belgrade Waterfront sa svetlucavom staklenom fasadom Kule Beograd.

Promo Beograd na vodi

Sa infinity bazenom i đakuzijem, platformom za sunčanje, barom sa roštiljem i natkrivenom trpezarijom, ova terasa je kao stvorena za druženja koja se pamte. Vaši prijatelji ne moraju da brinu za parking, jer u okviru podzemne garaže, penthausu u BW Riviera pripada privatni boks sa šest parking mesta.

Na korak od svega što vam je potrebno

Život na najprestižnijoj lokaciji u gradu stanarima ovih glamuroznih dupleksa omogućava da uštede najdragoceniji resurs današnjice – vreme. Na svega nekoliko minuta šetnje su Kula Beograd, novi simbol prestonice, i Galerija, mesto vrhunskog šopinga, zabave i gastronomskih užitaka.

Promo Beograd na vodi

Na korak od stanova je i BW Apollo sportski centar, koji ima zatvoreni bazen, spa centar, i najsavremeniju teretanu, a porodicama s decom mnogo će značiti blizina Savskog parka, škole i vrtića.

Promo Beograd na vodi

Iskoristite priliku da se upoznate sa najluksuznijim stanovima u Beogradu tokom Prodajnog dana koji će biti održan u petak, 25. novembra, od 12:00 do 19:00 časova. Više informacija možete pronaći na vebsajtu belgradewaterfront.com.