');
02
Dec
Generali Osiguranje
Ustpuljene fotografije

Ako ti voda podigne parket, mi dolećemo!

facebook messenger viber
Osiguranje domaćinstva brine o tvom porodičnom budžetu. Zašto je to tako, pročitaj u nastavku.

Neće se to meni desiti.

Nemili događaji u domaćinstvu poput procurele vode od komšije iznad, pucanja cevi, loma prozora ili požara, neretko nas zateknu nespremne.

Razmišljanje „Ma neće se to meni desiti…” ostavlja nas nespremne kada se to ipak dogodi. Tada smo pod velikim stresom jer moramo brzo da donosimo odluke i snosimo neplanirane troškove.

Šta kada dođe do štete?

Za početak, ne moraš da čekaš da dođe procenitelj, već štetu u svom domu možeš samostalno proceniti i prijaviti je preko naše Livegenic aplikacije za procenu štete.

Aplikaciju nije potrebno da instaliraš, već joj pristupaš preko linka koji dobijaš nakon prijave.

Da li će mi polisa umanjiti troškove?

Iznenadna šteta predstavlja udar na porodični budžet. Troškovi sanacije su često veći od godišnje premije prosečne polise osiguranja.

Na primer, ako pukne vodovodna cev, treba pozvati vodoinstalatera da utvrdi mesto pucanja, zameni cev, pa možda i bateriju. Njegova usluga košta oko 16.000 dinara, dok je iznos prosečne godišnje premije 10.000 dinara.

Zašto polisa Generali Osiguranja Srbija?

Pored toga što nudi mogućnost samostalne procene štete, Generali Osiguranje Srbija je jedino osiguravajuće društvo u zemlji koje pojedine štete isplaćuje u roku od 24 časa.

Za detaljnije informacije, popuni ovaj formular i naš agent će ti se javiti u najkraćem mogućem roku. Ukoliko želiš da stupiš u kontakt sa lokalnim agentom, pronađi ga u svom gradu.

 

Žuri ti se?  Pozovi nas na 011 222 555.