');
08
Dec

Sve o pametnim objektima imaćete priliku da saznate na panelu "PAMETNI OBJEKTI - Nova dimenzija bezbednosti življenja"

facebook messenger viber
Prateći tehnološke napretke, sa željom da dom postane sigurnije mesto za život, iz godine u godinu investitori i kompanije za razvoj softvera radili su na razvijanju tehnologija koja će čoveku omogućiti bolji, lagodniji i komforniji život.

Spojem elektronike koja reguliše rad uređaja i sistema alarma unutar doma sa jedne i poboljšanjem kvaliteta materijala koji se koriste u izgradnji sa druge strane, rezultiralo je da izgradnja pametnih objekata uzima sve veće učešće na tržištu nekretnina.

Koji su to materijali koji se koriste u izgradnji, koji softveri i sistemi su najefikasniji, kao i gde je danas Srbija na svetskoj mapi izgradnje pametnih objekata, pitanja su na koja ćemo dobiti odgovore na panelu "Pametni objekti - Nova dimenzija bezbednosti življenja" koji će se održati 12.decembra 2022. godine u organizaciji specijalizovanog portala Nekretnine.rs

Kroz diskusiju na mnoge teme govoriće  prijatelji panela, stručnjaci iz pomenutih oblasti: United City Group, M Enterijer gradnja i Pierre Smart Building Solution, kompanije koje su dugo godina prisutne na tržištu izgradnje pametnih objekata u Srbiji.

Prisutni na panelu govoriće nam šta su pametni objekti, koliko automatizacija poboljšava uslove života, šta nas sve očekuje po pitanju inovacija u narednom periodu, ali i koliko je izgradnja pametnih objekata rasprostranjena danas u Srbiji.


United City Group vođeni vizijom i beskompromisnom željom za kvalitetom, uz razumevanje potreba modernog života i potreba tržišta za savremenim stambenim objektima gradi luksuzne pametne zgrade visokog kvaliteta i nastavlja dalje da gradi i ulaže u izgradnju pametnih objekata. Petar Radojev - Koordinator projekta za automatiku, sigurnosne sisteme, elektroenergetske i telekomunikacione instalacije.

M Enterijer gradnja koja se za više od 15 godina postojanja, istakla u izgradnji reprezentativnih modernih zgrada i naselja visokog kvaliteta, u segmentima stambenih, ugostiteljskih kao i državnih objekata širom Srbije. Marko Ivić - CEO.

Pierre Smart Building Solution je kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom inovativnih pametnih sistema za sve vrste objekata. Kreiramo smart home doživljaj gde je čovek u centru pažnje, gradimo takav sistem u kome tehnologija konstantno napreduje i nudi bezbednost i udobnost. Prednost Pierre-a, ogleda se u pre svega odličnom korisničkom iskustvu smart home aplikacije. Korisnici imaju jedinstvenu priliku da poptuno samostalno podešavaju i prilagođavaju brojne automatizacije bilo to u svom stanu, kući, kancelariji ili pak hotelskoj sobi. Vladimir Čočović - CMO.

Moderator tokom razgovora biće Milić Đoković, licencirani Procenitelj, stalni Sudski veštak ekonomsko finasijske struke, magistar menadžmenta nekretnina i biznisa, jedan od vodećih konsultanata u oblasti nepokretnosti u Srbiji i investicionog konsaltinga.

Kroz razgovor sa prijateljima panela iz oblasti građevinarstva koji posluju na tržištu izgradnje pametnih zgrada, dobijamo informacije i priliku da saznamo dokle se stiglo sa razvojem materijala, aplikacija i softvera, koji čoveku 21. veka omogućava bezbrižan, zdrav i siguran život unutar doma.