31
Jan
Zlatibor Stan projekt
Promo

Da li investirati na tržištu nekretnina u 2023. Godini?

facebook messenger viber
Kakva su očekivanja na tržištu nekretnina u godini koja je pred nama? Da li će cene nekretnina rasti? Ko su kupci luksuznih stanova i da li se kupovina nekretnine kao vid investiranja isplati? Da li je pametno uzimati stambene kredite? Koje lokacije su strancima najzanimljivije za investicije?

Kao jedna od najtraženijih lokacija na tržištu, izdvojila se planina Zlatibor. Kako zbog svojih prirodnih lepota, tako i zbog geografskog položaja i blizine većih gradova u Srbiji.

Zlatibor se takođe izdvojio na tržištu i po svojoj bogatoj ponudi raznovrsnih tipova nekretnina a za neke od najpopularnijih objekata zaslužan je jedan od najvećih investitora - firma Stan projekt.

Promo Zlatibor Stan projekt

Naš odabir bila je ova lokacija kao jedna od najtraženijih za investiranje medju našim, ali i stranim državljanima. Zlatibor je lider medju planinskim destinacijama regiona koji sa tradicijom od 130 godina predstavlja mesto za sadržajan odmor tokom cele godine. Uzećemo u obzir i informaciju da je ova planina donela nove rekorde u posećenosti za vreme novogodišnjih praznika u odnosu na sve godine koje su iza nas. Takođe, prema planovima događaja sigurno je da će takva zainteresovanost turista za ovu popularnu destinaciju biti i za vreme predstojećih praznika - Sretenje i Vaskrs.
Promo Zlatibor Stan projekt
Kupovina nekretnine jedan je od najboljih načina za ulaganje novca, monetarna politika Republike Srbije i podizanje kamatnih stopa nisu uticali na pad tražnje u najpoznatijim projektima na Zlatiboru. Razvoj tržišta nekretnina i dalje je u pozitivnom trendu rasta i interesovanje za nekretninama se ne umanjuje, čime se potvrđuje da je najsigurniji vid investiranja upravo ulaganje u stambene nekretnine. U nastavku ćemo vam predstaviti šta nude svakom vlasniku stana i kakve benefite života možete imati ukoliko posedujete stan u nekom od projekata kompanije Stan projekt.
Promo Zlatibor Stan projekt
-Naš odabir bila je ova lokacija kao jedna od najtraženijih za investiranje medju našim, ali i stranim državljanima. Zlatibor je lider medju planinskim destinacijama regiona koji sa tradicijom od 130 godina predstavlja mesto za sadržajan odmor tokom cele godine. Uzećemo u obzir i informaciju da je ova planina donela nove rekorde u posećenosti za vreme novogodišnjih praznika u odnosu na sve godine koje su iza nas. Takodje, prema planovima dogadjaja sigurno je da će takva zainteresovanost turista za ovu popularnu destinaciju biti i za vreme predstojećih praznika - Sretenje i Vaskrs.
Promo Zlatibor Stan projekt
Kupovina nekretnine jedan je od najboljih načina za ulaganje novca, monetarna politika Republike Srbije i podizanje kamatnih stopa nisu uticali na pad tražnje u najpoznatijim projektima na Zlatiboru. Razvoj tržišta nekretnina i dalje je u pozitivnom trendu rasta i interesovanje za nekretninama se ne umanjuje, čime se potvrdjuje da je najsigurniji vid investiranja upravo ulaganje u stambene nekretnine. U nastavku ćemo vam predstaviti šta nude svakom vlasniku stana i kakve benefite života možete imati ukoliko posedujete stan u nekom projekta kompanije Stan projekt.

Investirajte u najpoznatije zlatiborske projekte – Titova Vila i Royal Gardens Zlatibor!

Na 100.000 kvadrata koji se nalaze u izgradnji svakom vlasniku stana potrudili su se da obezbede potrebne benefite života, a da je reč o sigurnosti investicije potvrdjuje i veliki broj kupaca koji investiraju u stanove svakog novog projekta.

Ova dva projekta zasigurno se nalaze na najlepšim lokacijama. Objekat Royal Gardens smešten je neposredno uz zlatiborsko jezero i Kraljeve konake. Predstavlja najimpozantnije obeležje – NOVI SIMBOL ZLATIBORA. Akcenat je sportsko – medicinski i dentalni turizam, a broj dodatnih sadržaja koji se u objektu nudi nadmašiće očekivanja svakog modernog gosta. Kondominijum Titova Vila smešten je u naselju Palisad i u okviru ovog kompleksa useljeno je do sada preko 400 porodica u pet završenih objekata, a u toku je i izgradnja poslednjeg objekta u kome je 60% stanova prodato.
Promo Zlatibor Stan projekt
Kompleks funkcioniše na principima hotelskog poslovanja, kupcima ne predstavlja trošak, već izuzetno PROFITABILNU INVESTICIJU koja vraća uloženi novac. Ove luksuzne vile poseduju sve za komforan boravak i stanovanje u prirodi. Jedan od simbola je i stara Titova Vila koja je sačuvana od zaborava i neguje istorijski deo kompleksa. Takodje, na raspolaganju je i Spa&Wellness centar, restoran, teretana, konferencijska sala, bioskop na otvorenom, park za decu na 700m2, a uskoro se očekuje i završetak radova na spoljašnjem bazenu. Kvalitet i udobnost života su zagarantovani. Velike terase, prostrane garaže, slobodna parking mesta zaokružuju viziju ovog kompleksa visokog kvaliteta. Potpunu sigurnost moći ćete da osetite, jer je obezbeđenje prisutno u 24 časa, sedam dana u nedelji.

U periodu od 27. januara do 5. februara ova kompanija pripremila je posebne uslove kupovine na adresi Bulevar Umetnosti 4 – Novi Beograd, u TC Mercator. Kupci mogu očekivati:

- specijalne POPUSTE,
- EKSKLUZIVNU investicionu priliku,
- POSEBNE uslove kupovine,
- posebne POGODNOSTI za kupce stanova putem kredita,
- sve informacije na jednom mestu.

Prodajni tim ove kompanije predstaviće Vam aktuelnu ponudu za vreme trajanja ovih prodajnih dana. Dostupne kvadrature, rasporede stambenih jedinica, kao i sve benefite života u ovim projektima možete pogledati već sada na sajtovima www.royalgardenszlatibor.rs i www.titovavilazlatibor.rs ili pozivom na brojeve telefona +38169690690, +38169688888, +381631112206 ili +38163304005.