');
10
May
Landmark
Promo

Šta se dešava na jednoj od najpoželjnijih adresa u gradu – nekadašnjoj lokaciji „Depo“-a?

facebook messenger viber
Ekskluzivan stambeni projekat sa specijalnom kolekcijom luksuznih i prostranih “smart home” stanova gradi se na lokaciji nekadašnjeg “Depo”-a, na Bulevaru kralja Aleksandra.

Ovaj projekat nosi naziv Landmark Residence i potpisuju ga renomirani međunarodni investitori koji su već uspešno izgradili prestižni projekat Kneza Miloša Residence, na lokaciji bivše američke ambasade. Investitor je svetski poznat po pružanju najviših standarda i rešenja na tržištu nekretnina, sa portfoliom koji obuhvata prepoznatljive stambene, maloprodajne, kancelarijske i ugostiteljske projekte širom sveta.

Iako je tek na početku izgradnje, više od 50% stambenih jedinica Landmark Residence projekta je već prodato, dok potražnja za stanovima na ovoj lokaciji neprestano raste.

Promo Landmark

Prateći najviše standarde kvaliteta izgradnje u kombinaciji sa najnovijim svetskim trendovima u arhitekturi i tehnologiji, Landmark Residence je stvorio remek-delo modernog življenja sa posebnim izborom stanova i penthausa projektovanih tako da zadovolje i najzahtevnije potrebe kupaca. Kako bi stanari imali zagarantovani maksimalan komfor stanovanja, na raspolaganju će imati recepciju, obezbeđenje, profesionalno održavanje, izložbeni poslovni prostor i jedinstvenu unutrašnju pijacetu sa originalnim tramvajskim šinama koje datiraju iz 1892. godine. Na zahtev, svako parking mesto može da ima i punjač za električni automobil.

Smešten u najboljem delu grada, između šarmantnih kafića i restorana na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save, Kalenić pijace i Tašmajdanskog parka, ovaj izuzetno luksuzni projekat je trenutno jedan od napoželjnijih na tržištu nekretnina.

Pametno ulaganje u vrhunske lokacije i visokokvalitetne projekte nikada ne izlazi iz mode, ali ova posebna prilika neće čekati one koji su neodlučni jer će se stambene jedinice na premium lokaciji rasprodati u trenu.

Landmark Residence – beogradski sinonim za luksuzan život!