');
02
Oct

Vaš pravi izbor – ZepTerra stambeno-poslovni kompleks!

facebook messenger viber
Zvuči li vam primamljivo da investirate u svoj novi dom danas, a sutra se već uselite u njega?

Luksuzni stambeni kompleks ZepTerra, koji se nalazi u srcu Novog Beograda, pruža vam jedinstvenu priliku da započnete novo životno poglavlje sa svojim najbližima! Smeštena na izuzetnoj lokaciji, ZepTerra je odlično povezana s ključnim saobraćajnicama i centrom Beograda, a nadomak je najvećih tržnih centara, aerodroma i auto-puta. Neposredna blizina poslovnog parka Airport City, rekreativnih i zabavnih sadržaja kraj reke, velikog broja vrtića i škola s dugom tradicijom učinila je da ZepTerra postane veoma atraktivno mesto za život i svakodnevno uživanje s porodicom i prijateljima.

zepterra

Odaberite trosoban ili četvorosoban stan vrhunskog kvaliteta od 100 do 125 metara kvadratnih i postanite deo jednog od najatraktivnijih stambenih područja u prestonici! Odmah useljivi ZepTerra stanovi osmišljeni su da odgovaraju potrebama svojih stanara, a istovremeno predstavljaju mirnu oazu sa savršenim uslovima za poslovne ljude i mlade porodice. Moderan eksterijer, raskošni park, ventilisane fasade, kao i vrhunski dizajn enterijera sa dvoslojnim hrastovim parketom, žaluzinama na električni pogon  i smart home sistemom koji se prilagođava individualnim potrebama, samo su neke od pogodnosti koje ZepTerra pruža. Panoramski prozori kroz koje prodire obilje prirodne svetlosti, unose toplinu u svaki kutak vašeg novog stana, a visoki plafoni od 2,85 metara stvaraju utisak prostranosti i pružaju poseban šarm. Boravak u ovom kompleksu koncipiran je s naglaskom na očuvanju privatnosti i bezbednosti stanara – od dvadesetčetvoročasovnog video-nadzora do dvoetažne podzemne garaže s kartičnim pristupom.

ZepTerra predstavlja idealan izbor za kvalitetan i udoban život, zato ne čekajte dugo i odlučite se za stan koji možete oblikovati prema sopstvenim željama. Investirajte u budućnost, investirajte u vaš ZepTerra stan!

Investitor ovog ekskluzivnog kompleksa, svetski poznata kineska kompanija, Yihai Properties Group, stoji iza ovakvih i većih investicija u Kini, Dubaiju i Njujorku. U svoj portfolio je upisala osam miliona izgrađenih kvadratnih metara, zbog čega je njeno ime sinonim za siguran izbor nekretnina. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBS International, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, deo Cushman & Wakefield grupe.