15
Nov
nlb komercijalna banka
Promo

Prava prilika za pametnu odluku: Ponuda stambenih kredita sa kombinovanom kamatnom stopom NLB Komercijalne banke

facebook messenger viber
Bez obzira na to da li želite da kupite, izgradite, proširite ili samo renovirate svoj stan ili kuću, NLB Komercijalna banka ima sigurno rešenje za sve vaše potrebe – stambene kredite sa fiksnom kamatom i nepromenjenom ratom tokom prvih 36 meseci otplate.

Ponuda kredita, koji zahvaljujući kombinovanoj kamatnoj stopi pružaju izuzetnu sigurnost i fleksibilnost u otplati, važi sve do 30. novembra i podrazumeva iznose od 12.000 do 300.000 evra i period otplate od 96 do 360 meseci, bez dodatnih troškova osiguranja.

Za one koji kredit žele da iskoriste za kupovinu prve nekretnine, postoji posebna pogodnost s minimalnim učešćem od 10 odsto, iznosom od 12.000 EUR do 100.000 EUR i periodom otplate od 96 do 240 meseci.

Pozivamo vas da posetite sajt NLB Komercijalne banke i upoznate se sa svim detaljima i reprezentativnim primerima ponude. Iskoristite već danas pravu priliku za pametnu odluku, i rešite svoje stambeno pitanje na siguran i fleksibilan način, uz stambene kredite sa kombinovanom kamatnom stopom.