10
Apr
Forma ideale
Promo

IDEALNI AKCIJSKI POPUSTI – ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA!

facebook messenger viber
U ovim divnim sunčanim danima dolazi i razmišljanje o tome kako ćemo urediti svoj životni prostor, bilo da je reč o kompletnom renoviranju ili o nekim najsitnijim promenama koje će doneti osveženje, poput nameštaja za baštu ili terasu, ili možda onog najosnovnijeg, nekog malog kućnog aparata koji će nam olakšati svakodnevicu, ali i uštedeti vreme.

Prilikom većih ulaganja u dom, važno je uštedeti što više, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući. Akcijska sniženja Forma Ideale daju mogućnost značajne uštede, ali i odličnog odnosa cene i kvaliteta. Ovoga meseca akcija ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA daje mogućnost kupovine preko 1000 artikala sa cenama sniženim i preko 50%, sve do 4. maja. Upravo ovo može biti idealna prilika za vas da odaberete neki od komada nameštaja čija će kupovina osvežiti vaš enterijer.

Dobra vest je da ukoliko ste vlasnik Forma Ideale Loyalty kartice, možete kupovati po još 5% nižim cenama. Pravo na ovu dodatnu uštedu mogu ostvariti svi kupci koji su realizovali jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara. Loyalty popust možete koristiti već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine. Upravo zbog toga Forma Ideale formirala je i Loyalty cenu, prikazanu tokom aktuelnih akcija sa dodatno uračunatih 5% popusta na svakom artiklu. Predstavljamo vam artikle sa naglaskom na Loyalty cene, koje su sada lako dostupne svim kupcima Forma Ideale.

Još jedna NOVINA i važna vest, za sve oni koji razmišljaju da obogate svoj dom nekim novim „asistentom“ u kuhinji ili aparatom za potrebe održavanja higijene doma, jeste da Forma Ideale nudi bogatu ponudu MALIH KUĆNIH APARATA renomiranih proizvođača, koji su od ove akcije dostupni u svim FORMA IDEALE salonima, kao i u Internet prodavnici. Iz mesečne akcije izdvajamo VOX Peglu DBL5025 po loyalty ceni od samo 1.490 dinara, BEKO Usisivač sa kesom BKS 1320 0 po ceni sniženoj čak 57%, a koja iznosi 5.990 dinara, Gorenje mikser sa posudom M 500 DCS po ceni od 3.690 dinara, a u ponudi vas očekuje još puno toga.

Ukoliko želite da promenite izgled dnevnog boravka, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja, predlog za idealnu kupovinu je atraktivna ugaona garnitura CLOUD, dostupna u 3 kombinacije dezena, a čija je loyalty cena tokom aktuelne akcije 39.990 dinara. Za ljubitelje troseda, predlog je ležaj VALERIA, dostupan u čak pet dezena, po loyalty ceni od 21.990 dinara, a ukoliko vam je fotelja na razvlačenje u fokusu za neki deo doma, predlažemo ležaj FANTASTICO PLUS koji je dostupan u 7 različitih dezena i očekuje vas po loyalty ceni od 24.990 dinara.

Promo Forma ideale

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o kompaktnom modelu regala RUBI, koji je izuzetno praktičan, a tokom aktuelne akcije dostupan je za samo 13.990 dinara.

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam omogućava da promenite kompletnu kuhinju, jer je kuhinja LEONA 180 (180 cm širine), dostupna za samo 26.990 dinara. Uz nju će se odlično uklopiti i trpezarijski sto ITAKA 135x80 po izuzetno povoljnoj loyalty ceni od 5.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj LOREN, sa dušekom i kutijom za odlaganje posteljine, dostupan u tri atraktivna dezena, a koji, sa oznakom najbolja cena, iznosi 59.990 Uz njega bi se sjajno uklopio prostrani i praktični klizni garderober BARI M, čija loyalty cena iznosi 35.990 dinara.

Za opremanje terase ili manjeg baštenskog prostora možete odabrati baštenski sto NICE po aktuelnoj loyalty ceni od 2.890 dinara, sa kojim se sjajno uklapaju baštenske stolice PRETTY NEW po ceni od samo 1.990 dinara.

Promo Forma ideale

Za sve one koji su već spremni za kupovinu ističemo da je u toku i nedeljna akcija NEDELjA IDEALNIH POPUSTA koja traje od 9. do 14. aprila i tokom koje možete da uštedite i preko 40% na kupovinu tapaciranog nameštaja.

Kupovina u salonima i internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Pratite sajt www.formaideale.rs i ne propustite ostala iznenađenja koja vas očekuju u narednom periodu.