12
Apr
Doornite
Promo

DOORNITE vas poziva na međunarodni građevinski sajam SEEBBE - Beograd, od 22.04. do 25.04.2024

facebook messenger viber
Otkrijte vrata savršenstva sa DOORNITE na međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2024 u Beogradu!

Kao lider u proizvodnji unutrašnjih vrata u Češkoj, DOORNITE obećava kombinaciju tradicije i vrhunskog kvaliteta. Njihov širok spektar vrata i pribora nudi funkcionalnost, moderan dizajn i izdržljivost. Posetite njihov štand na sajmu ili njihov salon u Beogradu i pronađite vrata koja će oživeti vaš dom sa stilom!

Bez vrata? Kakav bi to dom bio?

Kada želite ukrasiti dom, obično tražite neku lepu sliku, lampu ili stočić, ali pravi ukras su zapravo sobna vrata. Elegantna i lepa vrata zaseniće sve ostalo u stanu.

Promo doornite

DOORNITE

Sigurno vam je poznato iz koje zemlje dolazi kvalitetan sir, ko su stručnjaci za satove, ili gde se prave najsigurniji automobili, ali kome se obratiti za kvalitetna vrata mogla bi biti dilema. Da ne biste previše razmišljali i gubili dragoceno vreme, odgovor smo pronašli u Češkoj Republici, tačnije u kompaniji DOORNITE. Važe za najvećeg proizvođača sobnih vrata u Češkoj, što potvrđuje i podatak da godišnje proizvedu preko pola miliona komada vrata.

Promo doornite

DOORNITE vrata nisu samo praznik za oči, ona su funkcionalna, moderna i otporna. Izrađena od visokokvalitetnih materijala dolaze u različitim bojama i prilagodljiva su brojnim zahtevima kupaca.

Promo doornite

DOORNITE s.r.o. nastavlja tradiciju započetu 1957. godine, a danas se ova kompanija smatra najvećim proizvođačem sobnih vrata u Češkoj Republici i godišnje proizvede preko 580.000 komada vrata i okvira vrata. Primarna tržišta kompanije su Češka i Slovačka Republika, gde poslovnu mrežu čini 30 brendiranih prodavnica. Proizvodi DOORNITE se uspešno izvoze u još 12 evropskih zemalja, a od 2023. godine otvorena je poslovnica u Beogradu.

Promo doornite

Kako odabrati „prava“ vrata?

Iz bogate DOORNITE ponude posebno se izdvajaju četiri linije vrata: Minimal line, Compact line, Optimal line i Regular line. Za sve one kojima su vrata potrebna sad i odmah, tu je opcija DOORNITE Expres. Reč je o posebnom programu odabranih unutrašnjih vrata koja su dostupna za isporuku ODMAH.

Promo doornite

Uverite se u kvalitet DOORNITE proizvoda i posetite naš izložbeni salon u Beogradu, koji je opremljen sa širokim izborom uzoraka iz našeg portfolija. Čekamo vas!

Nije kvaka sve što sija

Uz širok asortiman vrata, kupci imaju mogućnost odabira različitih brava i kvaka. To može biti onaj finalni dodir koji će vratima udahnuti dodatni karakter. Deo vrata koji najčešće dodirnete upravo je kvaka, pa je izbor kvalitetne i funkcionalne brave jednako bitan.

 

Pored brojnih opcija DOORNITE kvaka, u ponudi su kvake, brave, šarke, dodaci i okovi M&T. Pri kreiranju M&T kvaka kombinuju se ručni rad, moderne tehnologije i inovativni pristup uz korištenje nehrđajućeg čelika i masivnog mesinga. Za besprekoran rad primili smo mnogobrojne nagrade, a posebno se ističe Red Dot nagrada za dizajn za seriju proizvoda Minimal/Maximal, koja nam je dodeljena nekoliko puta.

Promo doornite

Pored vrhunskih vrata i pratećih proizvoda, DOORNITE vam nudi i certifikovanu obuku montažera, kao i dodatne usluge za arhitekte. Više informacija i termine obuke potražite na www.doornite.cz/rs

Vidimo se na Sajmu!

Ako imate ikakvu sumnju u ono što je napisano, pozivamo vas da se u kvalitet i bogatu ponudu DOORNITE vrata uverite i lično na Sajmu građevinarstva SEEBBE 2024, koji će se održati od 22. do 25. aprila 2024. godine u Beogradu. Pronađite nas u Hali 1, štand broj 1108.

Promo doornite

Na površini od skoro 90 m² DOORNITE izložbeni prostor biće ukrašen sa najboljim proizvodima iz ponude, a posetioci će imati mogućnost otkriti zašto su baš DOORNITE vrata, vrata sa stilom.