04
Jul
forma ideale
Promo

Letnji popusti za svaki deo vašeg doma

facebook messenger viber
Jedan od sjajnih načina da iskoristite svoj godišnji odmor, pored putovanja, svakako je i renoviranje doma.

Koliko god se, trenutno, to možda činilo velikim ulaganjem, ono što je ohrabrujuće jeste činjenica da ćete, sasvim sigurno, u novom, ili obnovljenom ambijentu doma uživati mnogo duže nego što sam odmor traje. Ukoliko želite da spojite lepo i korisno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje za vas. Prilikom većih ulaganja u dom važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući, a Forma Ideale vam kroz svoje akcije nudi baš to!

Tokom julske mesečne akcije ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMAsve do 27. jula iskoristite mogućnost kupovine preko 1000 artikala na sniženju sa uštedama i preko 50%, bilo da se odlučite za kupovinu u nekom od 43 salona Forma Ideale, koji se nalaze u 36 gradova u Srbiji (prodajnu mrežu pogledajte OVDE) Ili online u Forma Ideale Internet prodavnici na sajtu www.formaideale.rs.

Ukoliko ste vlasnik Forma Ideale Loyalty kartice, možete kupovati po još 5% nižim cenama. Pravo na dodatnu loyalty uštedu mogu ostvariti svi kupci koji su realizovali jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara. Loyalty popust možete koristiti već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine. Upravo zbog toga Forma Ideale formirala je i Loyalty cenu, prikazanu tokom aktuelnih akcija sa dodatno uračunatih 5%, a u nastavku predstavljamo izbor artikala upravo sa naglaskom na loyalty cene.

Ukoliko želite da promenite izgled dnevnog boravka, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja, predlog za idealnu kupovinu je praktična i atraktivna ugaona garnitura CLOUDdostupna u 3 dezena, a čija je loyalty cena tokom aktuelne akcije 35.990 dinara. Ukoliko biste radije birali trosed ili ležaj, predlog je moderan ležaj JASMINE K dostupan u 3 dezena, takođe sa oznakom najbolje cene u mesečnoj akciji, a čija je loyalty cena trenutno 39.990 dinara.

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o atraktivnom modelu regala ROSSO, koji je izuzetno praktičan, a tokom aktuelne akcije dostupan je za 26.990 dinara.

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam omogućava da promenite kompletnu kuhinju, jer je kuhinja DALILA 120 (120 cm širine), dostupna za samo 13.990 dinara. Uz nju će se odlično uklopiti i trpezarijski sto DT 80x80, koji je odličan izbor ukoliko imate manje trpezarijskog prostora, po izuzetno povoljn Promo forma ideale oj loyalty ceni od 6.990 dinara.

 

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj OTELLO, sa dušekom i kutijom za odlaganje posteljine, dostupan u dva dezena, a čija loyalty cena iznosi 35.990 dinara. Uz njega bi se sjajno uklopio prostrani i praktični gardrober SIERRA 220 OG, čija je loyalty cena samo 37.990 dinara, do kraja trajanja akcije 27. jula.

Promo forma ideale

Ukoliko želite da baš ovog leta renovirate neki od ambijenata vašeg doma, bilo da je reč o dnevnoj, spavaćoj, dečijoj sobi, predsoblju, ili kompletnom životnom prostoru, rešenja možete potražiti u NOVOJ kolekciji i novom asortimanu Forma Ideale. Visoka funkcionalnost i idealan odnos cene i kvaliteta, imperativ su kada se kreiraju novi komadi nameštaja u Forma Ideale.

Kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno je olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Pratite sajt www.formaideale.rs i ne propustite ostala iznenađenja koja vas očekuju u narednom periodu.