15
Nov
Opremite svoj novi stan ili kuću po svojoj želji i potrebi
Kupili ste ili iznajmili stan? Kuću? Lokal? Treba da ga opremite a ne znate kako ni gde da tražite sve što vam je potrebno da biste opremili svoj novi prostor. Evo nekoliko predloga...

Bilo da su u pitanju sitnice koje život znače ili potpuno renoviranje i rekonstrukcija, neophodno je da dođete do dobrih materijala, servisa, prodavnica sa interesantnim stvarima - UPRAVO ZATO smo za vas napravili kategoriju Gradnja i opremanje. Da imate sve na jednom mestu.

U adresaru možete pronaći različite stvari: od ALU i PVC stolarije, do stolarskih radova, staklorezačkih usluga, farbara, proizvodnje zavesa i draperija, laminate, dekor za enterijer, sistema za pogon roletni, tendi i sl. kao i oprema za kupatila, boje i maltere i još mnogo toga.

Preuzmite potpuno besplatnu IOS aplikaciju Nekretnine.rs - Preko 120.000 oglasa za nekretnine na vašem telefonu ili tabletu. A tu je i Android aplikacija.
 
Vidljiv je profil kompanije sa opisom posla ili usluga kojie pruža, proizvodi koje prodaje, kontakt telefoni i sajt kompanije kako biste mogli što lakše i brže da stupite u kontakt. Potražite vaše partnere za gradnju i opremanje baš u okviru ove kategorije - verujemo da ćete otkriti mnogo toga novog.

gradnjaopemanje620.jpg