05
Nov
Gradnja i opremanje - za one koji imaju kuće!
Kupovina željene nekretnine je samo prvi korak u stvaranju toplog doma. Sledeći korak je svakako uređenje i opremanje doma.

Upravo zbog toga smo i pokrenuli poseban adresar: Gradnja i opremanje, kako bi na jednom mestu imali kontakte kompanija koje se bave uredjenjem, opremanjem i gradnjom kako eksterijera, tako i enterijera.

Oko svake kuće se nalazi dvorište i ono govori o domu i pre nego što se u njega kroći.

Baštovan vam upravo pomaže da od dvorišta stvorite bajku. Svakog trenutka gledate kako plodovi njihovog rada rastu i kako planeta ponovo postaje lepa i zelena.

Preuzmite potpuno besplatnu IOS aplikaciju Nekretnine.rs - Preko 120.000 oglasa za nekretnine na vašem telefonu ili tabletu. A tu je i Android aplikacija.

Arbor line se bavi kreiranjem nameštaja po vašoj meri i želji. Veliki izbor meblova pružiće vam mogućnost da se poigrate sa bojana i dezenima i od stana ili kuće napravite dom.
arbor-naslovna.jpg
Bimax unosi boje u vaš svet. Boje i lakovi koje prodaju su od renomiranih proizvođača i visokog kvaliteta. Posebno je važno da nude uslugu besplatnog prevoza naše robe sopstvenim vozilima na teritoriji Beograda i Zemuna, a i šire.

Dangips je gipsarska radnja koja se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom dekorativnih elemenata od gipsa i idejnim rešenjima, sa različitim stilovima i kombinacijama, sa namerom da estetski ulepša Vaš životni ili poslovni prostor.
dangips-3.jpg
Isola de Bali je idealno mesto za one koji žele da u svoj dom unesu dašak Balija. U ponudi su autentične lampe, ogledala, decor, nameštaj, slike ulje na platnu sve izrađene na Baliju.
isola-di-bali-2.jpg
Porta de lux - za one koji žele da se od samog ulaza prepozna dobar stil. Bave se proizvodnjom sobnih i sigurnosnih vrata. Ulazna i sobna vrata su značajna za atmosferu u čitavom enterijeru - ona oblikuju prostor, stoga je dobro pre kupovine potražiti savet stručnjaka koji će povesti računa kako o sigurnosti tako i o estetici.