Vesti

 KAKO DO BESPREKORNIH ZIDOVA U ENTERIJERU?
20
Jul
KAKO DO BESPREKORNIH ZIDOVA U ENTERIJERU?
Savremen život podrazumeva dugotrajan boravak u zatvorenom prostoru i može značajno uticati na našu produktivnost, raspoloženje ali i zdravlje.
18
Sep
7 vrhunskih komada rasvete koji se mogu kupiti kod nas

Vrhunski dizajn prepoznajemo po tome što kod svakog posmatrača budi znatiželju. Međutim, ono što dobru rasvetu izdvaja od konkurencije jeste kvalitet svetla koje podiže vizuelni nivo celog prostora.

18
Sep
Sijalice koje emituju internet brzine do 250 Mbps

Truelifi svetiljke mogu da prenose podatke na uređaje poput laptopova brzinom do 150 Mbps koristeći svetlosne talase, a ne radio signale kao što je to slučaj kod 4G ili Wi-Fi signala.

12
Jul
Simpatična jednostavnost

Uz praktične savete budite svoj dekorater! Poigrajte se sa detaljima. Bićete iznenađeni efektom!

03
Jul
Osmislite funkcionalnu TV policu u dnevnoj sobi

Polica za televizor i knjige je komad nameštaja koji se može dobro uklopiti u svaki prostor, ali ako je dobro osmišljen. Pogledajte na šta treba da obratite pažnju.

25
Jun
Napravite mozaik sečenjem starih keramičkih pločica

Mozaici u kupatilu ili kuhinji izgledaju sjajno ali je njihova cena često vrlo visoka. Pogledajte kako sami možete da napravite mozaik od restolova i značajno uštedite u nabavci materijala.

15
Apr
Zima je prošla, vreme je za veliko UREĐENJE DVORIŠTA!

Nakon duge zime i mnogo opalog lišća, jakih vetrova, upornog snega, vreme je da se pozabavimo jednim ozbiljnim i temeljnim uređenjem dvorišta.

14
Mar
SAVETI: Kako da fotografišete mali stan

Najtraženije kvadrature stanova su one do 40-50 kvadratnih metara a veoma su tražene i kvadrature garsonjera do 30 metara kvadratnih. Svako ko je pokušao da fotografiše mali stan zna koliki je to izazov.

07
Mar
Kako se postavljaju visoke parket lajsne

Zaboravite na klasične lajsne u boji parketa! Visoke parket lajsne u beloj boji izgledaju u enterijerima drastično bolje.

03
Jan
Za mačkoljupce: praktičan nameštaj za vaše kućne ljubimce

Ovaj nameštaj pravljen je po meri svih mačaka, ali tako da zadovolji potrebe svih vlasnika – naročito onih koji sa svojim ljubimcima žive u stanu.

09
Nov
SAJAM NAMEŠTAJA: Kancelarijiski sto za "SAMO" DVA MILIONA dinara!

Sajam nameštaja u Beogradu otvoren je od utorka, a ponuda je svake godine sve bogatija. Od jeftinog nameštaja za svačiji džep, do paprenih komada, izlagači kažu da "svaka roba na kraju nađe svog kupca".

08
Nov
Kako da uredite malu sobu za vaše dete

Uređenje životnog prostora može biti lak zadatak kada znate šta želite, ali može i zadati velike glavobolje ako raspolažate malim prostorom koji treba urediti. Pogotovo težak zadatak predstavlja uređenje dečije sobe, jer tu treba uzeti mnogo elemenata u obzir.