0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Prednosti oglašavanja

Kažu da su Nekretnine.rs broj 1!

 Sajt Nekretnine. rs postoji od 2009.godine. Možemo se pohvaliti da smo poslednje 2 godine značajno rasli u mnogim segmentima. Ovo su samo neki od pokazatelja našeg rasta.

Rast u broju oglasa
Od 2014.godine do sada broj oglasa je porastao čak dva puta. U proseku rastemo 2000 oglasa svakih nedelju dana. Trenutno je ukupno 101,485 oglašenih nekretnina na sajtu, a od toga:
Stambeni objekti 90,173
Poslovni objekti 8,055
Zemljišta 2,835
Turistički objekti 422

Rast u broju profesionalnih oglašivača
Sarađujemo sa preko 360 agencija iz cele Srbije i 69 investitora i stalno unapređujemo i širimo tu saradnju. Cilj nam je da obuhvatimo ponudu čitavog tržišta nekretnina i da svaki naš korisnik u svakom momentu može pronaći ono što želi.


Konkurencija i mi

Zdrava konkurencija je uvek bitan faktor jer nas tera da budemo još proaktivniji, samokritičniji, da konstantno radimo i isporučujemo kvalitetan proizvod i usluge. 

 Rast u broju poseta sa mobilnih uređaja

Zbog brzog i aktivnog života informacije sve više dobijamo u pokretu. U skladu sa trendom rasta i razvoja mobilnih i internet tehnologija, prilagodili smo sajt pregledu sa mobilnih uređaja. Rezultati govore sami:I to nije kraj, pripremamo još novina u 2017-oj.Tu smo da rastemo i razvijamo se zbog vas i zajedno sa vama. Jer ovde žive naši stanovi i kuće!