Na ovoj stranici možete naći odgovore na najčešće postavljana pitanja vezana za oglašavanje na sajtu Nekretnine.rs. U slučaju da niste našli odgovor na vaše pitanje, slobodno nas pozovite na broj  +381 11 333 4 797, rado ćemo vam pomoći.

Kako da se registrujem na sajt?

Da bi se registrovali na portal nekretnine.rs potrebno je da u polje za registraciju unesete vašu validnu e-mail adresu, kao i lozinku po izboru. Nakon izvršene registracije na vašu e-mail adresu stići će vam email sa linkom za verifikaciju naloga na koji morate da kliknete kako bi aktivirali vaš nalog.

Kako da se ulogujem na sajt?

Na portal se logujete sa podacima koje ste ostavili prilikom registracije (e-mail adresa i lozinka) Ukoliko se ne sećate koje ste podatke ostavili najbolje je da kontaktirate našu korisničku podršku na mail info@nekretnine.rs ili na broj telefona 011/3334-797 kako bi vam pomogli.

Zaboravio sam lozinku, kako da je resetujem?

Lozinku možete reaktivirati kroz opciju prijava. U polje za resetovanje lozinke unesite e-mail koji ste koristili prilikom registracije i poslaćemo vam e-mail za resetovanje lozinke.  Ukoliko Vam kroz par minuta ne stigne e-mail proverite folder Spam (Nepoželjna pošta) ili pozovite našu korisničku podršku.

Kako da postavim oglas?

Kliknite na dugme “Postavi oglas” koje se nalazi u gornjem desnom uglu bilo koje stranice na sajtu ili dugme “Nov oglas” iz vašeg korisničkog naloga. Popunite polja koja su vam se otvorila. 

Ne prikazuju mi se polja za unos podataka?

Ukoliko vam se ne otvaraju polja za unos podataka, znači da su vam je uključen Ad Block u okviru pretraživača. Najjednostavniji način jeste da promenite pretraživač ( Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer) ili ukoliko znate kako - isključite Ad Block u pretraživaču. Kako da isključite Ad Block pogledajte ovde.

Kako da izmenim oglas?

Potrebno je da pristupite vašem korisničkom nalogu i u listi vaših oglasa kliknete na crveni link ˝izmeni oglas˝ koji se nalazi sa desne strane oglasa. Kada završite izmenu oglasa obavezno kliknite na dugme "Sačuvaj".

Kako da pratim statistiku oglasa?

U okviru svakog oglasa možete pogledati statistiku: broja pregleda, poziva kao i poslatih poruka i pregleda Top i Premium promotivnih opcija. Podaci su grafički obrađeni i već na prvi pogled ćete shvatiti da li odabrana nekretnina privlači pažnju kupaca ili ne. U okviru svakog oglasa postoji link Statistika i klikom na link se otvara statistika u vezi sa tim oglasom.

  • Grafikon prikazuje broj pregleda oglasa u odabranom vremenskom periodu. Vremenski period možete menjati prema potrebi određivanjem početnog i završnog datuma.
  • Statistika oglasa se meri od 01.08.2019. i to je prvi početni datum koji se može odabrati za prikaz statistike.
  • Statistiku imate i za oglase koje ste deaktivirali a bili su aktivni u periodu od kada se meri statistika.
  • Ikonica telefona prikazuje broj klikova-poziva na mobilni telefon, a ikonica slušalice pokazuje broj klikova na fiksni broj telefona. Pisamce prikazuje broj klikova na "Napiši poruku".
  • Statistiku pregleda Top i Premium oglasa se nalazi kraj naziva Top i Premium sa leve strane grafikona.

 

Kako da obrišem oglas?

Potrebno je da pristupite vašem korisničkom nalogu i u listi vaših oglasa kliknete na crveni link ˝obriši oglas˝ koja se nalazi sa desne strane oglasa.

Kako da mi na oglasu stoji cena po dogovoru?

Da bi vam na oglasu stajalo da je cena po dogovoru potrebno je da u polju Opcija cene izaberete iz padajućeg menija da je cena po dogovoru. Na oglasu će umesto cene stajati da je cena po dogovoru.

Kako mogu da postavim oglas preko mobilnog telefona?

Od 1.januara sajt nekretnine.rs je mobile responsive što znači da možete i preko mobilnog telefona postavljati oglase i upravljati svojim nalogom. 

Koliko oglasa mogu da postavim i da li se oglasi plaćaju?

Kao fizičko lice možete postaviti neograničeni broj oglasa. Kako bi Vaši oglasi bili aktivni i vidljivi na portalu morate ih platiti sms-om. Plaćen oglas važi 30 dana od prijema sms-a.

Kako da platim/istaknem oglas?

Upustvo za plaćanje i isticanje oglasa možete pogledati ovde.

Kako da se odjavim sa servisa –”Mi tražimo za vas”?

Sa servisa - ”mi tražimo za vas” možete se odjaviti tako što pri dnu emaila sa oglasima kliknete na link predviđen za odjavu sa servisa.

Kupujem nekretninu: kako da pronađem ono što me zanima?

Sajt možete pretražiti na dva načina unosom parametara na početnoj stranici, ili pomoću napredne pretrage.

Našao sam nekretninu koja me zanima - kako da kontaktiram oglašivača?

U okviru svakog oglasa postoje kontakt podaci oglašivača. Kontakt podaci se nalaze sa desne strane oglasa, kaoi na dnu svakog oglasa. Ukoliko oglašivač nije ostavio broj telefona, možete ga kontaktirati preko forme za slanje poruke u okviru oglasa (morate biti registrovani član sajta kako biste mogli da pošaljete poruku).

Postavio sam oglas, kako da ga aktiviram?

Kako biste aktivirali oglas pošaljite na 3344 sms poruku prema instrukcijama koje ćete dobiti na poslednjem koraku postavljanja oglasa. Oglas će biti aktivan narednih 30 dana od prijema vašeg sms-a.

Koja je razlika između TOP i PREMIUM ponude?

Top oglas izlazi uvek među prvim oglasima u listi oglasa (sve dok zadovoljava određene parametre) dok premium oglas se vidi na vrhu svake strane sajta bez obzira na pretragu.

Ukoliko uplatim Top ponudu pred istek Standardne ponude, da li to znači da sam produžio svoj oglas za trajanje Top ponude?

Ne. Kako bi vam oglas bio vidljiv u Top ponudi oglas mora da bude aktivan u standardnoj ponudi, onog trenutka kada oglas istekne u standardnoj ponudi vise nije vidljiv na sajtu.

Uočio sam oglas koji krši uslove korišćenja sajta, kako da ga prijavim?

Oglas koji krši pravila sajta možete prijaviti klikom na zastavicu koja se nalazi u samom oglasu sa desne strane oglasa, naš tim će pregledati prijavu i ustanoviti da li taj oglas krši pravila sajta.

Šta znači opcija “Zapamti me” prilikom prijave na sajt?

Opcija zapamti me radi na principu tkz “kolaćića” (cookia) u vašem pretraživaču. 
Šta to ustvari znači, znači da ukoliko štiklirate ovu opciju prilikom prijave na sajt, vaš internet pretraživač će zapamtiti da ste prijavljeni na sajt sve dok ste ulogovani u svoj nalog.
Znači ukoliko zatvorite vaš internet pretraživač, a ne izlogujete se iz naloga, sledeći put kada dođete na sajt nekretnine.rs bićete ulogovani u vaš nalog.