0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Vodič za doček 2018. na trgovima u Srbiji

26.12.2017. | Izvor: Dragana Braković |

Uveliko se bliži kraj decembra i danima postavljamo ono neizbežno pitanje koje muči sve nas: Gde na doček? Restorani i klubovi su uveliko rasprodati za najluđu noć, a vama se ne ostaje kući uz tv, mi vam preporučujemo da uhvatite vašu voljenu osobu pod ruku i uz kuvano vino dočekate Novu godinu na nekim od trgova u Srbiji.

Beograd
Ove godine grad Beograd je odlučio da svoje sugrađane, kao i svoje goste obraduje na čak 15 lokacija novogodišnjem programom koji će trajati od 25. decembra do 1. januara, nastupaće pop sastavi, hip-hop bendovi, di-džejevi kao što su IrieFm, Ana Stanić, Danijel Cehranov, Ilija Ðokovic, Prti BG i drugi.
Trg otvorenog srca otvoren je 2. decembra, a po prvi put je otvoren i Park budućnosti (Future Park) na Beogradskom sajmu.
Grupe Ortodox celts i Ničim izazvan održaće 29. decembra na Savskoj promenadi koncerte, a publiku će 30. decembra ispred Doma Narodne skupštine Srbije zabavljati grupe "Zana" i "Van Gogh" i izvođač Željko Samardžic.
U novogodišnoj noći koncert će ispred Doma Narodne skupštine održati bend "Balkanika", "Riblja čorba" i pevač Aca Lukas.

Zemun
Na Velikom trgu u Zemunu doček Nove godine 2018. bice priređen uz tradicionalni vatromet, kuvano vino i nastup Saše Kovacevica.
1. januara Zemunci će moći da se prošetaju Trgom otvorenog srca u Gosposkoj ulici.

Pančevo
Pančevo kao i svake godine svojim sugrađanima nudi bogat prednovogodišnji program, kao što je manifestacija "Ulica novogodišnje čarolije" koja ce trajati od 25. do 31. decembra. Na Trgu Ðorđa Vajferta ce svakog dana u 15 časova nastupati pančevačka kulturno umetnička društva, oko 17-18 sati otpocinjace programi za decu, a od 20 sati rok i pop koncerti pančevačkih bendova.
U novogodišnjoj noci Pančevce će zabavljati tamburaški orkestar "Cingrija" i "Laguna bend", a u ponoć tradicionalno zasvirati tamburaši uz vatromet.

Novi Sad
Za doček Nove 2018. godine, na Trgu slobode u Novom Sadu nastupiće Darko Rundek, S.A.R.S. i Plavi orkestar.
Na Trgu republike očekuju se koncerti najraznovrsnijih žandrova, ali i mnoštva animatora, akrobata i žonglera. Takođe će se predstaviti i autentični restorani sa svojom gastronomskom ponudom, kao i lokalni proizvođači zanatskog piva i domaćih pića sa Fruške gore.
Kako je najavljeno Novi Sad u novogodišnjoj noći ce uz pomoć svetlosno-vizuelne produkcije potpuno promeniti svoj izgled.
Subotica
Kao i svake godine Subotica priređuje doček Nove godine na Gradskom trgu gde ce sugrađane i goste zabavljati Ðorde David i Milan Topalović - Topalko.

Leskovac
Leskovčani koji su odlučili da novu 2018. godinu dočekaju na Širokoj čaršiji, moći će da uživaju u zvucima roka niške grupe „Kerber“.
Pre samog koncerta, čuće se i zvuci trube na nastupu orkestra Elvisa Bajramovića, koji će otpočeti zabavu nešto pre 23 sata.
Osim dobre muzike, Leskovac će moći da uživa u kuvanom vinu, rakiji i čajevima kako bi svima na trgu bilo što prijatnije.

Niš
Oni koji planiraju da Novu godinu dočekaju u Nišu na Trgu kralja Milana, imaće priliku da slušaju gitarske zvuke rok benda "Van Gog".

Pretraga