ALECO COMPANY

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 Zadovoljstvo nam je da se predstavimo: Aleco company je porodično preduzeće sa dugom tradicijom na našem tržištu. Osnovano je 1993.godine kao samostalna zanatska radnja koja se bavila samo ugradnjom proizvoda. Danas smo, zahvaljujući uspešnim poslovanjem postali ozbiljno privatno preduzeće, koje se bavi proizvodnjom i ugradnjom proizvoda vezanih za enterijer i eksterijer vašeg životnog prostora.
Mi možemo lako da odgovorimo na specifične zahteve naših klijenata. 

Proizvodi
Možemo se pohvaliti raznovrsnošću programa za opremanje kuća, stanova, poslovnog prostora i sl: Tende, roletne, rolo čelična vrata i rešetke, rolokomarnici, rolo zavese, plisirane zavese, venecijaneri, žaluzine, garnišne i zavese, kao i segmentna vrata za rezidencijalnu i industrijsku upotrebu.
Većina naših proizvoda imaju mogućnostu ugradnje elektro motora i daljinskog upravljanja.

- Tende
  Sirio - kosa tenda
  Riviera Polukružna tenda
  Eoli
  Egadi
  Screen tende
  Malta - tenda u kutiji
  Baštenske tende
  Vertikalna tenda
- Aluminijumske roletne
  Total aluminijum
  Unutrašnja kutija
- Venecijaneri
  Aluminijumski venecijaneri
  Isso venecijaneri
  Trakaste zavese
  Platnene trakaste
  Aluminijumske trakaste
- Žaluzine
  Solomatik žaluzine
- Čelične rolo rešetke i rolo vrata
  Rolo rešetke
  Rolo čelična vrata
- Rolo vrata
  Aluminijumska
- Komarnici
  Za prozore - vertikalni
  Za vrata - Plisirani komarnici- Pietta
- Rolo zavese
  Providne rolo zavese
  Neprovidne (black out) zavese
  Zebra zavese (dan-noć)
  Spoljne Screen zavese
- Garnišne i zavese
  Garnišne i zavese
- Segmentna vrata
  Garažna i industrijska vrata 

Uvoz
Naši proizvodi se odlikuju izuzetnim kvalitetom materijala, i daju kompletnu vrednost vašem domu: Materijali za naše proizvode su uvozni, iz Italije i Nemačke. Impregnirano platno za tende je iz Italije, Milana od renomiranog proizvođača italijanske firme „Para“ Materijal za roletne su iz Nemačke i to proizvođača „Roma“. Ovo su samo neki proizvodi zbog kojih postajemo prepoznatljivi na našem tržištu. 

 

Ugradnja
Možemo da se pohvalimo tačnošću i efikasnošću. Poštujemo rokove isporuke i ugradnje naših proizvoda. Naši radnici u vrlo kratkom roku ugrađuju naše proizvode, vodeći računa o pedantnosti. Cene naših proizvoda su pristupačne i vodimo računa da udovoljimo širem krugu klijenata. 

 

Radionica
Proces proizvodnje je veoma brz. Timski rad i broj zaposlenih nam omogućava da u vrlo kratkom roku izrađujemo konačan proizvod. Nije to samo rutinski rad, već često i improvizacija kako bi udovoljili željama klijenata. Naš stručni tim vam može ponuditi pravi savet kako bi oplemenili vaš prostor. Pozovite nas i bićete veoma zadovoljni