');

Vesti

 Za stolariju i grejanje od države i do 90.000 dinara
18
Oct
Za stolariju i grejanje od države i do 90.000 dinara
Opštine su već počele da dele subvencije, konkurs je u toku, a procedura nije komplikovana.
14
Oct
Prodaja stanova u Srbiji i dalje raste!

Najviše se plaća kešom, a evo ko odvaja i po par hiljada evra za kvadrat

14
Oct
Planine u Srbiji postale sve traženije - Kvadrat na Divčibarama kao u Beogradu

Prirodne lepote Srbije, nešto što smo olako shvatali u ranijim decenijama, te uglavnom vezivali samo za zimski period, doživeo je pravi procvat u poslednjih dvadeset godina. Taj trend dospeo je u žižu interesovanja ne samo stanovnika naše zemlje, već i na globalnom nivou, te se na Zlatiboru, Kopaoniku i od skoro, Divčibarama, traži "kvadrat više" na tržištu nekrentina

07
Oct
Kvadrat je u septembru poskupeo 60 evra! - Vidi li se kraj "divljanju" cena?

Cene nekretnina su nastavile da rastu i u septembru ove godine, što potvrđuju podaci sa sajta nekretnine.rs. Prošlog meseca trend jeste krenuo u suprotnom pravcu, a sada po pojedinim gradovima ponovo imamo mesečni rast cene kvadrata od čak 6 procenata!

06
Oct
Kako do 10.000 evra od države za krov nad glavom? Konkurs je u toku, a ovo su uslovi

Kroz program Ministarstva za brigu o selu dodele novca za kupovinu seoskih kuća mladima, trenutno se obrađuje 300 zahteva.

01
Oct
U ovom gradu zgrade niču kao pečurke posle kiše - Kvadrat ide i do 1.250 evra, Beograđani su sve češći kupci

Iako su cene za 20 odsto više nego lane, a čak za trećinu nego pre tri godine i probile su magičnu granicu od 1.200 evra za kvadrat, graditeljski bum i jagma za novim stanovima u Valjevu ne prestaju.

30
Sep
Ulaganje u zelenu gradnju nije najjeftnijie, ali je najpametnije

Pametni domovi maksimalno koriste sunčevu svetlost, spoljašnju toplotu i atmosferske padavine kao alternativne izvore energije.

29
Sep
Novi poslovni kompleks na Novom Beogradu - Ekskluzivni zastupnik za izdavanje je konsultantska kompanija Coreside Savills

Novi Beograd će početkom naredne godine postati bogatiji za još jedan poslovni kompleks – Alco Business Center.

29
Sep
Na mestu današnjih njiva, zidaće se stanovi i poslovni objekti - Predstavljen plan za novo lice leve obale Dunava

Potencijal leve obale Dunava tek skoro je prepoznat, iako odavno postoji ideja o širenju Beograda na ovaj deo grada. Da je to sasvim blizu, najbolje govori plan koji je objavljen u utorak za opštinu Palillula, a koji podrazumeva izgradnju novih stambenih blokova, privrednih zona i komercijalnog sadržaja na skoro trista hektara površine.

29
Sep
Luka dobrog života na Novom Beogradu - Kondominijum Wellport nastavlja da raste

Wellport je prvi kondominijum na Novom Beogradu, za koji se sa razlogom kaže da je luka mirnog života, koja pruža sigurnost i privatnost uz najmoderniji dizajn i komfor.

29
Sep
Blokovi od peska, zidovi od slame - Šta je to izgrađeno

Ako vam neko govori o objektu sagrađenom od blokova od peska ili zidova od slame, šta god prvo da pomoslite, pogrešićete. Nije reč o kolibi, niti o privremenom objektu. Reč je o eko-kući.

29
Sep
OVO NI KRIZA IZAZVANA PANDEMIJOM NE MOŽE DA ZAUSTAVI Kvadrati sve više na ceni koja dostiže i do 10.000 evra

Poslednjih godina cene nekretnina u Srbiji porasle su i više od 30 odsto. Dok se neko vreme očekivalo da će "balon" da pukne, stručnjaci su ocenili da on i ne postoji. Zapravo, na rast cena kvadrata, kako kažu, utiču realni faktori.