');
30
Sep
Beogradski tunel, san miliona žitelja prestonice: Projekat koji bi približio Beograd svetskim metropolama od 130 miliona evra

Izgradnjom novih stambenih jedinica na atraktivnim lokacijama, modernizacijom centralnih gradskih saobraćajnica i izlaganjem plana za gradnju metroa, san miliona Beograđana, da u špicu saobraćaja od Brankovog do Pančevačkog mosta stignu za par minuta, u narednim godinama bi mogao da postane java i to zahvaljujući tunelu koji će se pružati od od Ekonomskog fakulteta do Despota Stefana u dužini dva kilometra ispod grada.

29
Sep
Otkrijte idealno rešenje za TV kutak

Centralni deo skoro svakog dnevnog boravka najčešće zauzima televizor.

27
Sep
Želite terasu sa jedinstvenim pogledom? Sada vam se pruža ekskluzivna prilika da kupite neke od NAJLUKSUZNIJIH STANOVA U BEOGRADU – ali požurite, jer mesta za razgledanje je malo!

Veoma važan faktor za lični mir i sreću je dom, baza, mesto odakle krećete u osvajanje svojih snova i vraćate se tu da se regenerišete i prikupite snagu za nove pobede. To je mesto gde provodite vreme sa porodicom, podižete svoju decu. Dakle, veoma važan izbor, koji utiče na svaki segment života.

26
Sep
Kupovina nekretnine na moru kao dugoročna investicija: Naši ljudi iz dijaspore očarani ovom prestižnom destinacijom na Jadranu

Prošle godine u oktobru zabeleženo je da se broj državljana Srbije u dijaspori umanjio za 92 hiljade u odnosu na isti period prethodne godine.

24
Sep
POSUSTAJE TRŽIŠTE NEKRETNINA U AMERICI Najsporiji tempo od 2015.

U Sjedinjenim Američkim Državama je prodaja nekretnina pala za 0,4 odsto u avgustu u odnosu na jul, na sezonski prilagođenu godišnju stopu od 4,80 miliona jedinica, prema Nacionalnoj asocijaciji posrednika za nekretnine. To je najsporiji tempo prodaje od maja 2020. godine, kada su aktivnosti na tržištu nekretnina kratko zastale zbog početka pandemije korona virusa.

23
Sep
U Srbiji već decenijama živi trend ličnog pečata kod gradnje kuća, a neki primeri zaista ostavljaju bez reči

Nekada su vlasnici kuća u Srbiji imali naviku da tik ispod krova ostave natpis ko je vlasnik kuće i kada je ona sagrađena, dok je danas praksa u nameri da se bude poseban, otišla malo dalje, te se više ide na estetiku i avangardu prilikom gradnje.

23
Sep
Španski stučnjak za o cenama i trendovima u Evropi: Hoće li balon da pukne?

I pored energetske krize i štednje kojoj pribegava ceo sve, tržište nekretnina će ostati stabilno.

23
Sep
"NAUČI DA USPEŠ" Stručno savetovanje okupilo profesionalce iz oblasti nekretnina iz cele jugoistočne Evrope

Stručno savetovanje NAUČI DA USPEŠ 2022 je najveće godišnje okupljanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti i drugih profesionalaca iz ove oblasti u Jugoistočnoj Evropi. Organizuje ga Klaster nekretnine.

22
Sep
Spavaća soba VARADERO – Moderno i skladno

Prilikom uređenja doma jedna od najvažnijih odluka jeste stil u kome želite da uredite enterijer.

16
Sep
NEKRETNINA U KOJU SE VIŠESTRUKO ISPLATI ULOŽITI Priuštite sebi duh primorja tokom čitave godine – saznajte sve prednosti koje pruža ovakva jedna LUKSUZNA OAZA na obali Jadrana

Letnja sezona se polako privodi kraju, a početak jeseni i kišnih dana predstavlja pravo vreme za planiranje produženog vikenda i bega iz gradske gužve.

16
Sep
Koliko će ove godine studente koštati iznajmljivanje stana u Nišu: Renta se kreće i do 250 evra

Niški univerzitet, sa 14 fakulteta, početkom svakog oktobra prima više od 24.000 studenata pod svoje okrilje, kako iz Niša, tako i iz obližnjih gradova, pa i država iz regiona.