Arhitektura

 Skyline Belgrade zvanično je najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini
12
Apr
Skyline Belgrade zvanično je najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini
Još jedno prestižno priznanje za AFI Europe Serbia. Stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, koji gradi kompanija AFI Europe Serbia, dobitnik je prestižnog priznanja za najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini, dodeljenom na online manifestaciji CIJ Awards Serbia 2020.
08
Apr
VMC - Luksuzni kompleks na Zlatiboru sjajna prilika za investiciju

Kompanija VMC privodi kraju izgradnju luksuznog apartmanskog kompleksa u centru Zlatibora. Lokacija apartmana je na samo par stotina metara od glavnog gradskog trga, jezera, Avantura parka i novoizgrađene stanice gondole, kao i u blizini najvećih marketa.

31
Mar
Prolećno čišćenje - pripremite vaš dom za toplije dane

Iako je redovno čišćenje i održavanje doma nešto što se podrazumava, veoma je lako da se fokusiramo na pojedine elemente koje svakodnevno održavamo u stanu, a da zanemarimo i zapostavimo neke druge površine i delove prostorija u koje se ređe zalazi ili koje nam jednostavno nisu prioritetne.

30
Mar
Feng Shui pravila za uredjenje stana

Ukoliko ste bar malo istraživali različite pravce u uređenju enterijera i raspitivali se o načinima kako da vaš dom učinite još prijatnijim mestom za život, sigurno ste bar jednom čuli za Feng  Shui.

23
Mar
Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture onlajn 23. marta

Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom "Razvoj budućnosti" biće održana onlajn u utorak, 23. marta 2021. godine.