Vesti

 Opale cene nekretnina u zemljama Evropske unije - U Srbiji još uvek visoke: Povoljniji kvadrati se još čekaju
16
Apr
Opale cene nekretnina u zemljama Evropske unije - U Srbiji još uvek visoke: Povoljniji kvadrati se još čekaju
Cene nekretnina u Evropi prošle godine opale su po prvi put u poslednjoj deceniji. Prema najnovijim podacima Eurostata, vrednost stambenih kvadrata oslabila je za 0,3 odsto u celoj Evropskoj uniji, i za 1,1 odsto u evrozoni.
15
Apr
Sve slabiji rast cena kvadrata u oglasima - Na ovim lokacijama nekretnine stagniraju

Prema poslednjem izveštaju oglasnog portala Nekretnine.rs, cene kvadrata u Srbiji (makar one oglašene) nastavile su da rastu i u martu mesecu, doduše dosta manjim intenzitetom nego unazad par godina.

12
Apr
DOORNITE vas poziva na međunarodni građevinski sajam SEEBBE - Beograd, od 22.04. do 25.04.2024

Otkrijte vrata savršenstva sa DOORNITE na međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2024 u Beogradu!

11
Apr
Pogledajte gde će se sve širiti Beograd na vodi!

Vlada Srbije donela je odluku o izradi izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene uređenja dela priobalja grada Beograda - područje priobalja reke Save za projekat Beograd na vodi, objavljeno je u Službenom glasniku.

10
Apr
IDEALNI AKCIJSKI POPUSTI – ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA!

U ovim divnim sunčanim danima dolazi i razmišljanje o tome kako ćemo urediti svoj životni prostor, bilo da je reč o kompletnom renoviranju ili o nekim najsitnijim promenama koje će doneti osveženje, poput nameštaja za baštu ili terasu, ili možda onog najosnovnijeg, nekog malog kućnog aparata koji će nam olakšati svakodnevicu, ali i uštedeti vreme.

08
Apr
Evo kada počinje izgradnja tunela od Ekonomskog fakulteta do Bulevara despota Stefana i gde se tačno počinje sa kopanjem

Marko Stojčić, glavni urbanista Beograda, najavio je da će se uskoro krenuti u izgradnju tunela koji će povezivati Ekonomski fakultet i Bulevar despota Stefana, kako bi se saobraćajna deonica koja prelazi preko centra grada znatno olakšala.

04
Apr
Trendovi na tržištu nepokretnosti – Evo kakve su cene bile u martu mesecu

Tržište nepokretnosti ne prestaje da zaokuplja pažnju bez obzira što je tokom prethodne godine zaustavljen njegov dalji rast.

02
Apr
Država pooštrila kazne za izdavanje stanova na crno: Idu i do 120.000 dinara

Država je pooštrila kontrole, kazne nisu male, ali to i dalje nije dovoljan motiv da se izađe iz sive zone

01
Apr
Presek stanja na srpskom tržištu nepokretnosti u 2023: Kakve su cene kvadrata u odnosu na pеriod prе pandеmijе koronavirusa?

Prеma podacima Rеpubličkog gеodеtskog zavoda, ukupna količina novca korišćеna za kupovinu nеkrеtnina iznosila jе 6,5 milijardi еvra, što jе čak 57,8 odsto višе u odnosu na 2019. i za 13 odsto manjе u odnosu na rеkordnu 2022. godinu.

26
Mar
Na mestu hotela "Jugoslavija" nići će kompleks od 240.000 kvadrata i kule od 155 metara: Novi vlasnik najavio investiciju od 400 miliona evra!

Danas je prodat hotel "Jugoslavija" i prema već objavljenom planu, na ovoj lokaciji će se graditi luksuzni stambeno-poslovni kompleks ukupne površine 240.000 kvadrata.

22
Mar
Između Dobanovaca i Batajnice nići će novo naselje za 9.000 ljudi! Zvaće se Singidunum, imaće odlike "satelitskog grada", evo šta to znači

Na oko 250 hektara u Surčinu, između Batajnice i Dobanovaca, trebalo bi da nikne moderno naselje u kome bi živelo i radilo između 8.000 i 9.000 ljudi.

21
Mar
Šta je u trendu u svetu luksuznih nekretnina i investicija? Jedan obližnji rizort ispunjava sve uslove

Evolucija trendova na tržištu nekretnina u poslednjih nekoliko godina dovela je do značajnih promena i u sektoru ugostiteljstva.