BG-DOM

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 

Bg-dom d.o.o. je firma osnovana 1992. godine. Bavimo se prodajom kupatilske opreme. Kod nas možete pronaći sve za Vaše kupatilo. Nudimo veliki izbor baterija, bojlera, lavaboa, vodokotlića, ogledala, ormarića i druge prateće opreme renomiranih proizvođača, po pristupačnim cenama. 

U našoj ponudi nalazi se širok asortiman vodovodnog materijala, sanitarija, galanterije, a poseban akcenat stavljamo na kupatilski nameštaj, koji će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg kupatila i dati mu novo ruho. Proizvodi iz našeg asortimana predstavljaju vaš najbolji izbor, bilo da se radi o opremanju novog ili renoviranju starog kupatila. Ono po čemu smo prepoznatljivi jeste poštovanje naših partnera i kupaca, koji u svakom trenutku imaju našu sveobuhvatnu podršku. Kupatilski nameštaj nudimo Vam po najpovoljnijim cenama u gradu. Idealan odnos cene i kvaliteta možete pronaći u našem prodajnom objektu. Najviši standard pri izradi kom težimo, sa željom da kod nas pronadjete kompletnu opremu za opremanje Vašeg kupatila dostupan Vam je kod nas u svakom trenutku.

 

 

PROIZVODI

 

BATERIJE

U ponudi su baterije visokog kvaliteta i elegantnog dizajna različitih proizvođača. Capo Casa, Rosan, Diplon, Linni samo su neki brendovi koji su zastupljeni kod nas. Garancije od 2 do 5 godina govore o kvalitetu proizvoda.

 

BOJLERI

Veliki izbor bojlera različitih dimenzija i materijala. U ponudi imamo bojlere emajliranih i prohromskih kazana, kao i onih sa kazanom od stakla i keramike.

 

BAŠTENSKA OPREMA

Uvek je pravo vreme za sređivanje bašte. Baštenska creva različitog prečnika, dodaci za creva, pištolji, mlaznice, deo su našeg asortimana.

 

TUŠ CREVA I RUČICE

Tuš creva i ručice su mali ali važni delovi u kupatilu. Različitih dimenzija i dizajna za svačiji ukus. Posetite nas i uverite se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VODOKOTLIĆI.

Visoka ili niska montaža? Domaći ili strani proizvođač? Izbor je Vaš! Sigurni smo da ćete u našoj ponudi naći idealno rešenje.

 

WC ŠOLJE

U ponudi immo baltik i simplon varijante različitih proizvođača kao što su INKER, CERSANIT, FAYANS.

 

LAVABOI

Lavabo je važan deo svakog kupatila. Kod nas možete pronaći lavaboe visokog kvaliteta, renomiranih proizvođača i različitih dimenzija koji će se savršeno uklopiti u Vaš enterijer.

 

NAMEŠTAJ ZA KUPATILO

Ormarići, police, viseći delovi, vertikale deo su našeg asortimana. Dođite, posetite nas i uverite se.