CTS CASA

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 

O NAMA

 

Mi smo CTS Casa – kuća koja u Srbiju želi da „uveze“ italijanski šmek, onu istovremeno sofisticiranu i vedru atmosferu svojstvenu italijanskim kućama. Želimo da sa vama podelimo umetnost uživanja u kuvanju i jelu, u stanovanju i življenju uopšte, umetnost oduvek svojstvenu Italijanima. Od 2005. godine kompanija CTS Casa je ekskluzivni distributer ARAN WORLD-a, najvećeg izvoznika italijanskih kuhinja u svetu u proteklih nekoliko godina. Naš cilj je svaki put isti, kakav god da je ambijent ili vlasnik: želimo da kreiramo kuhinju u kojoj će oko uživati podjednako kao nepce, a čija će neprikosnovena osnova biti kvalitet.

 

PROIZVODI

 

KUHINJE

 

U izobilju modela, od kojih svaki ima neograničeni broj kombinacija elemenata, obrada, boja i detalja, jasno se izdvajaju modeli modernih i tradicionalnih linija. Moderne kuhinje imaju svedene forme, ali se iza minimalizma u dizajnu kriju raskošnost u materijalizaciji, neobični i neočekivani detalji i mala tehnološka čuda koja svakako idu uz kuhinju 21. veka. A za sve vas koji sanjarite o rustičnoj kuhinji, onoj koja pristaje nekoj staroj toskanskoj vili ili podseća na mirise bakine kujne, ARAN pravi kuhinje od punog drveta, u toplim bojama, sa rezbarijama i starinskim detaljima.

 

 

PLAKARI

 

U ponudi ARAN World-a su najkvalitetniji klizni plakari i ugradni plakari, koji se izrađuju po meri, kao i kreveti, komode, police i ostali nameštaj za spavaće sobe.

 

 

KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ

 

Kao odgovor na brz tempo novog doba, gde je posao uvek na prvom mestu, ARAN nudi liniju kvalitetnog italijanskog kancelarijskog nameštaja NEWFORM UFFICIO.

Njime se mogu opremati poslovni prostori, kancelarije, čekaonice, ordinacije, konferencijske sale, ali i radne sobe za odrasle i decu.

Celokupan kancelarijski nameštaj deli se na tri grupe: direktorski, operativni i deo za recepcije.

U okviru svake grupe postoji više modela kancelarijskog nameštaja, koji se razlikuju po materijalu, dizajnu, boji i dimenzijama.

 

 

DNEVNE SOBE

 

Koncept Open Space nije jednostavno, kao sto se podrazumevalo do sada, samo kuhinja otvorena ka dnevnom boravku, već predstavlja jedan kvalitet više. To je obnovljena koncepcija prostora i funkcija, gde nameštaj postaje multifunkcionalan i prilagođen dnevoj zoni, kako po dimenzijama, tako i po završnoj obradi. Ovakvi elementi nameštaja imaju snažan ambivalentni karakter.

 

 

STOLOVI

 

U ponudi Arana nalaze se trpezarijski stolovi različitih oblika i materijala, koji omogućavaju da se kuhinja i trpezarija opreme sa stilom i elegancijom. Mogu biti četvrtasti, ovalni i kružni, od drveta, medijapana ili kaljenog stakla u širokoj paleti boja. Posebno su praktični stolovi na izvlačenje koji mogu da se produžavaju i koji su idealni za sve one koji nemaju prostora za veliki sto koji bi bio stalno otvoren, ali ne žele da se odreknu mogućnosti da organizuju ručak sa prijateljima i porodicom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nove zgrade

NOVO
Novogradnja Niš, Durlan. Na prodaju stan u novogradnji u Durlanu, u neposrednoj blizini OŠ Čegar! Projektovani su stanovi površine od 42.44 do 58.57 metara kvadratnih, strukture...
NOVO
Zgrada se nalazi na Medicinskog fakulteta, izolovana od buke I gradske gužve. Projektovani su stanovi od 37.78 – 75.42 metara kvadratnih, strukture od jednoiposobnih do trosobnih,...
NOVO
Na prodaju stanovi u visokokvalitetnom stambenom objektu u Njegoševoj ulici. Projektovani su stanovi od 35-79 metara kvadratnih, strukture od jednoiposobnih do troiposobnih. Unutr...
NOVO
Zgrada sa prelepim pogledom na Niš, na sunčanoj strani, u mirnoj ulici.  Projektovani sustanovi od 35-88 metara kvadratnih, strukture od jednosobnih do četvorosobnih, na prizemlju...
NOVO
Zgrada se nalazi u blizini Pantelejske crkve, izolovana od buke I gradske gužve. Projektovani su stanovi od 35,55 – 55,55 metara kvadratnih, strukture od jednoiposobnih do dvoipos...

Magazin

27
Jan
Prodajete stan? BITNI saveti za kreiranje profesionalnih fotografija