GARDENIA DECORATION

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 Gardenia je osnovana septembra 1996. godine u Zemunu. Kompanija je u početku uvozila isključivo saksijsko bilje iz Holandije, dok danas klijentima može ponuditi prirodne i veštačko bilje, luksuzne saksije, stakleni program, dekorativne elemente, sezonsku dekoraciju /posebno izdvajamo novogodišnji program/.
Pored prodaje, kompanija izrađuje idejna rešenja dekoracije enterijera, vrši usluge održavanja spoljnih i unutrašnjih biljaka, kao i iznajmljivanja deko elemenata za posebne prilike.

Prirodne biljke
Kao lider na tržištu, u ponudi imamo biljke najvišeg kvaliteta za enterijer i eksterijer.

Gardenia Decoration je uvoznik biljaka iz Holandije. Naša ponuda obuhvata veliki broj vrsta, formi i veličina biljaka najboljeg kvaliteta za enterijer i eksterijer.

Pored standardnih veličina, moguće je poručiti i velike biljke (preko 3 metra) za holove i druge prostore čije uređenja zahteva veće primerke.

Veštačke biljke
Kada nema uslova za rast i razvoj prirodnih biljaka ili njihovo održavnje predstavlja preveliko angažovanje, veštačke biljke su najbolji izbor.

Proizvodnja veštačkih biljaka je značajno napredovala u poslednjoj deceniji i teško ih je razlikovati od prirodnih.

Saksije
Saksije za enterijer i eksterijer izrađene su od sledećih materijala:

-veštački materijali (plastika)
-keramika
-metal
-mešavina mlevenog kamena i poliestera
U ponudi se nalazi široka paleta boja, veličina i oblika koje mogu da se uklope u sve vrste prostora.

Održavanje biljaka
Ukoliko niste u mogućnosti da sami vodite računa o svojim biljkama ili Vam je potrebna stručna pomoć, u ponudi je i usluga održavanja biljaka. Pored adekvatnih uslova, važan faktor za zdrav i reprezentativan izgled biljaka je upravo pravilan režim nege.

Nove zgrade

NOVO
Objekat se nalazi na Miljakovcu u ulici Stanka Paunovića Veljka br. 15Б, spratnost Su+P+ 2+Ptk . . Lokacijski, objekat uživa sve prednosti mirnog okruženja, dobro povezanog sa...
NOVO
Objekat sa deset stambenih jedinica i dvanaest garažnih mesta, koji se nalazi u ulici Vojvode Đurovića, u mirnom delu Voždovca, u blizini autokomande i bioskopa Voždovac. Izopšten...

Magazin

12
Sep
Koliko je bitan dobar pogled?