ISOLA DI BALI

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 Isola di Bali je salon nameštaja koji se, inspirisan egzotikom ostrva Balija... 

Za sve ljubitelje kvalitetnih egzotičnih komada nameštaja od punog drveta i enterijera, sa primesama boho stila, preporučujemo naš apsolutni favorit salon nameštaja Isola di Bali iz Beograda. Isola di Bali sa radom je počela 2009. godine, inspirisana egzotikom ostrva Bali, sa željom da na srpskom tržištu predstavi drugačiji način opremanja i dekorisanja enterijera. Prvobitno je njihova ponuda obuhvatala isključivo ručno rađeni nameštaj sa ostrva Bali koji odražava kulturu jednog naroda, njenu egzotičnost i prirodnost, ali pre svega udobnost. Iz programa Bali u ponudi su autentične lampe, ogledala, decor, nameštaj, slike ulje na platnu sve izrađene na Baliju. 

Ukoliko su Vam potrebne ekskluzivne sofe i ugaone garniture sa mehanizmom za spavanje italijanskog dizajna, možete ih naći u salonu nameštaja Isola di Bali. Funkcionalnost, udobnost i kvalitet modela su osobine koje ih posebno izdvajaju. 

Modularne dimenzije pružaju mogućnost izbora, tako da se Vaša omiljena garnitura za sedenje može uklopiti u svaki prostor, i vrlo lako kroz par poteza pretvoriti u udoban ležaj za spavanje.
 

 

U našoj ponudi imamo nameštaj za:

- Trpezarija 
- Spavaća soba 
- Predsoblje 
- Kuhinja 
- Dnevna soba 
- Dečija soba
- Biblioteka