DEM KOLOR

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 Dem Color nalazi se u Vojislava ilića 44, na Vračaru, na teritoriji Beograda. Sa svojim radom započeli smo pre više od mnogo godina. Osnovna delatnost naše firme je trgovina i promet boja i lakova, u našem maloprodajnom objektu. Težeći ka tome da Vaš svet obojimo najrazličitijim bojama, u našem asortimanu možete pronaći širok spektar boja domaćih i stranih proizvođača.

Uspešna saradnja sa velikim brojem firmi koje se bave proizvodnjom boja i lakova, omogućila nam je da za Vas u svakom trenutku imamo velik izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta. Boje iz naše ponude namenjene su za farbanje unutrašnjih i spoljnih zidova različitih objekata.

Po Vašoj želji vršimo miksovanje boja za uređenje enterijera i eksterijera, u više od 3000 nijansi. Dovoljno je samo da zamislite željenu nijansu boje i sa nama to podelite, a mi ćemo se pobrinuti da je za Vas izmiskujemo. Posedujemo 3 mašine za miksovanje boja (jupol, maxima i helios). 

 

Iz našeg asortimana proizvoda izdvajamo:
- boje i lakove
- kompletan auto program
- alat i pribor za krečenje i lakiranje
- lepkove za drvo, parket, pločice
- univerzalne lepkove
- fasadni program

Uz pomoć našeg vozila vršimo dostavu kupljenih proizvoda našim cenjenim kupcima.Naše ljubazno osoblje, na raspolaganju Vam je u svakom trenutku i spremno je da odgovori na sva Vaša pitanja. 

 

Pored osnovne delatnosti u ponudi imamo I elektro program. Iskustvo u radu i širok asortiman elektro materijala, i novo modularni program dovoljna su preporuka da nas posetite.

U ponudi imamo :

- Kablovi i provodnici

- Utičnice i prekidači

- Sklopna i merna tehnika

- Razvodne table i ormani

- Gromobranska oprema

- Osigurači

- Instalacioni cijevi i kanali

- Rasveta

- Ostalo

Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u susret.

Dem Color Beograd.