DOMINA

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 Da li razmišljate o tome kako da dekorišete svoj dom ili poslovni protor tako da vam boravak u njemu predstavlja istinsko zadovoljstvo? Da li imate potrebu da promenite nešto u svom stanu, ali se plašite da će te promene iziskivati previše truda, vremena i novca?

Kako da uređenje doma bude veliko zadovoljstvo, a ne napor?

Odgovor ćete naći u vašoj blizini, u salonu Domina Mega, gde će vam, uz najveći izbor kvalitetnih zavesa, tapeta i mebl štofov, kao i stručnu pomoć naših dizajnera, uređenje doma biti zaista veliko zadovoljstvo.

Uređenjem doma vašim najmilijima omogućićete da se probude srećniji, da dan započinju s osmehom na licu, da budu inspirativniji i kreativniji u svakodnevnom poslu, školi i igri.
Sve te promene vi im možete omogućiti uz našu pomoć, odnosno uz pomoć naših proizvoda.
A u našem salonu naći ćete zaista najveći izbor materijala za uređenje vašeg doma, od zavesa i draperija veselih boja i razigranih linija, preko mnoštva garnišni od drveta, inoxa ili mesinga, šarenih tapeta vrhunskog kvaliteta i visoke postojanosti, pa do savremenih mebl-štofova satkanih od prijatnih materijala.

Uz ovako bogatu ponudu, koju možete naći na jednom mestu, izbor materijala za uređenje doma i poslovnog prostora svakako neće iziskivati previše vremena i truda. Takođe, uz stalnu akcijsku ponudu materijala i tapeta po sniženim cenama, uređenje vašeg enterijera ne mora da zahteva ni puno novca.


Tu smo da Vam pomognemo!