DTC KERAMIKA

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 
Naša firma DTC Keramika počela je sa radom još 1991. godine i od tada smo vredno radili na unapređenju naših poslovnih načela i sadržaja, tako da danas sa ponosom možemo reći da smo među vodećim firmama u prodaji granitne keramike, keramičkih pločica i ostale opreme za kupatila uključujući i santiarije. 

 

 

Od samog početka naša namera bila je da adekvatno zadovoljimo svaki ukus uz održavanje najviših standarda kvaliteta i usluge. Stoga našim kupcima na raspolaganju stoji ogroman izbor dimenzija, dizajna, dezena, materijala, stilova, kao i proizvodi najrazličitijih kvalitetnih dobavljača.

Svesni smo da ogroman izbor koji nudimo može zastrašiti neke kupce koji nemaju ideju gde da počnu u potrazi sa savršenim rešenjem, zato je naše ljubazno osoblje u svakom trenutku spremno da pomogne savetima i informacijama. 

 

 

Da bi pogodnost bila još veća, naši kupci takođe imaju mogućnost plaćanja na rate, a nudimo i mogućnost dostave za proizvode kupljene u našim radnjama.

 

 

 

 

Kada smo kod proizvoda, kod nas možete pronaći:

- Baterije(Rosan Kanjiža, Rossetti, Minotti)
- Nameštaj za kupatila(Iberia, Ceramica Lux)
- Sanitarna keramika(prodajni program sanitarija Cersanit i Keramika Leskovac)
- Bojleri(Inox-Prerada Dom – Pančevo, Metalac Gornji Milanovac, Miller Mladenovac)
- Masa za fugovanje i lepkovi za pločice i (Ceresit, Sika)
- Vodokotlići(Geberit, Kordal i drugi proizvođači)
- WC daske
- Keramičke pločice( Plaza Španija, Balkania Ceramics Španija Energieker, Keramika Kanjiža, Polet keramika Bečej, Keramika Jovanović, Zorka keramika, italijanski graniti Tosco ker,Cotto Tuscania, Cermed, Pastorelli, KAI Bugarska, Rovese Poljska, Cersanit Poljska,)
- Izolacije
- ALU i PVC lajsne
- Kade i tuš kabine(Winner kade Kragujevac, Zomar, Luxor line,Minotti, Noks tuš kabine serija York i Yerkan)