HOME ART

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 

O NAMA

 

Nakon 15 god iskustva u maloprodaji, kreativnom stvaranju, dekorisanju prostora, i to sa velikom ljubavlju, odlučili smo da osnujemo HomeArt firmu kao krunu našeg poslovanja. Sada smo u prilici da Vam približimo najnovije trendove u dekorisanju enterijera i ponudimo jedinstvene proizvode svetskih brendova čiji smo ekskluzivni distributeri.

 

Strastveni smo prema onome čime se bavimo, u šta su oduvek bili uvereni naši partneri i verne mušterije. Zato je nastala naša kuća poklona i dekoracije, naše malo carstvo nameštaja u najmodernijim stilovima današnjice i zato se uz Vaše poverenje dograđujemo i uvek Vam stojimo na raspolaganju, dobro došli!

 

Nadamo se da smo našom širokom lepezom proizvoda uspeli da u Vaš dom unesemo šarmantni duh Provanse, dodir pariskih kafića i skverova, toplinu i miris Toskane...

 

U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor galerijske robe, gift programa, unikatnu keramiku, lampe i rasvetu, razne vrste dekoracija, satova, tekstila, komadnog nameštaja, veštačkog cveća, saksija, kuhinjskog pribora i još mnogo toga.