Kuća, Voždovac, Nikole Đurkovića, 131m2 / 9,36ari

Porodična kuća, Prodaja, Beograd, Voždovac

380 000 EUR, 131m2

Kategorija: 
Porodična kuća
Transakcija: 
Prodaja
Ulica: 
Nikole Đurkovića,
Deo Grada: 
Voždovac
Grad: 
Beograd
Okrug: 
Grad Beograd
Zemlja: 
Srbija
Površina zemljišta: 
936 m2
Kvadratura: 
131 m2
Ažuriran: 02.06.2020 Objavljen: 16.05.2020

Kuća se nalazi u ulici Nikole Đurkovića. Ova jednosmerna ulica se prostire od Vitanovačke ulice do Kačerske i sastoji se od pretežno stambenih nepokretnosti. U neposrednoj blizini se nalaze banke, supermarketi, stadion Rajko Mitić, Fakultet organizacionih nauka, Saobraćajni fakultet, Univerzitet Singidunum, Bel Medic opšta bolnica, pošta, osnovna škola, gimnazija i drugi objekti…. U okolnim ulicama se nalazi veliki broj stanica autobusa i tramvaja gradskog prevoza, a u blizini je takođe i Autokomanda. Lokacija je odlično povezana sa svim saobraćajnicama.
Ova kuća je porodično-stambena zgrada sa okućnicom. Građena je 1956. godine, ali je 2002. godine kompletno renovirana. Kuća je površine 131 m2, spratnosti Su+Pr i nalazi se na parceli površine 9,3 ara.
Konstrukcija je zidana. Fasada je malterisana – španski zid, donji deo lomljeni kamen. Ulazna vrata su sigurnosna. Unutrašnji zidovi su bojeni, na određenim mestima su rađeni i gipsani radovi. Spoljna stolarija je drvena. Pod u sobama je parket i laminat, u mokrim čvorovima i kuhinji su pločice.
Plac na kome se nalazi kuća je površine 9,36 a. Pored kuće se nalazi objekat - garaža. Ispred ulaza u kuću je letnjikovac, uzidan roštilj, u velikoj bašti je puno zelenila kao i četinari koji prave prirodni hlad i divnu atmosferu za uživanje. U dnu dvorišta je i uzidan bazen ovalnog oblika. Susedne kuće su niske i na velikoj daljini od granice placa, tako da uživanje u pogledu ne remeti ništa. Cvrkut ptica dodaje vrednost uživanju u ovom prelepom dvorištu.
Ova kuća, odnosno plac na kome se nalazi je odlična investicija, kako kao postojeća, tako i kao novosagrađena (postoji i informacija o lokaciji – max. spratnost P+1+Pk, bruto 840m2, do 3 stambene jedinice).
Za svaku je preporuku!


Dodatna opremljenost: 
Vrt, Terasa, Podrum, Garaža
Pozicija: 
Centar
Vrsta kuće: 
Klasična kuća
Ukupan broj spratova: 
1
Uknjiženo: 
Da
Ukupan broj soba: 
5

Kontakt podaci oglašivača
Agencija Cvetković-Roškov

Agencija Cvetković-Roškov

Broj u Registru posrednika: 003
Internacionalnih brigada 42
Beograd
Srbija
11000

Prijavi grešku

Slične ponude
Prodaja
250 000 EUR
255 000 EUR
700 000 EUR
65 000 EUR
Klikni za kontakt podatke oglašivača
Kontakti