Emerald Danube Residence

Stanovi, Prodaja, Novi Sad, Somborski bulevar

, ---m2

Kategorija: 
Stanovi
Vrsta stana: 
Stan u zgradi
Transakcija: 
Prodaja
Ulica: 
Sime Matavulja,
Deo Grada: 
Somborski bulevar
Grad: 
Novi Sad
Okrug: 
Južno-bački
Zemlja: 
Srbija
Ažuriran: 24.07.2020 Objavljen: 23.07.2020

Купатило је опремљено врхунском италијанском керамиком и купатилским намештајем. Све славине су дело реномираног немачког произвођача Hansgrohe које штеде воду и енергију за њено загревање. Уопште, читава зграда је урађена с акцентом на врхунску термо, хидро и звучну изолацију, у комбинацији сендвич зида и демит фасаде с правим термо блоком дебљине 25 цм, тако да су трошкови грејања и хлађена изузетно ниски.

Уграђена је квалитетна столарија немачке куће Rehau, чија су термоизолациона и УВ одбијајућа прозорска стакла пуњена племенитим гасом аргоном.

На подне облоге бачкопаланачког Tarketta дајемо 30 година гаранције.

Зидови између станова су грађени од пуне цигле, што омогућава миран живот без нежељене буке из суседних станова, а преграде унутар стана су на пола цигле.

По жељи купца, могуће је стан купити у потпуности или делимично намештен, уз оригиналан дизајн ентеријера наших стручњака.

Зграда је смештена у делу Новог Сада који је, у последње време, изузетно тражен за становање, између Лимана и Телепа, на самом почетку Булевара патријарха Павла. У непосредном окружењу налазе си сви садржаји потребни савременом човеку за свакодневни живот попут малопродајних објеката, ресторана, кафеа, козметичких салона, шеталишта и сл. У близини је велики дом здравља, неколико приватних поликлиника и ординација, а на дохват руке је популарно Рибарско острво, омиљено гастрономско састајалиште Новосађана. Градска плажа Штранд је на неколико минута вожње, као и највећи шопинг мол у нашој земљи - Променада.

Ускоро ће у близини зграде бити изграђен мост, са кога се спушта саобраћајница што ће тунелом кроз Фрушку гору излазити на аутопут Београд - Загреб.

До данас смо изградили више од 100.000 квадрата стамбеног и пословног простора у Новом Саду. Њихови купци наша најбоља препорука.

Градимо све своје објекте баш као да ћемо ми у њима становати и радити.


Tehnička opremljenost: 
Kablovska TV, Internet, Telefon
Dodatna opremljenost: 
Terasa, Garažno mesto, Javni parking, Lift
Izvor grejanja: 
Prirodni gas
Grejanje: 
Centralno grejanje na gas
Opremljenost nekretnine: 
Prema zahtevima
Pozicija: 
Stambeno naselje
Stanje nekretnine: 
U izgradnji
Sigurnosna oprema: 
Sigurnosna vrata, Video nadzor / Interfon
Kanalizacija: 
Javna kanalizacija
Dostupnost transporta: 
Autobuska stanica
Topla voda: 
Bojler
Sprat: 
1
Ukupan broj spratova: 
4

Kontakt podaci oglašivača
EMERALD HILL

EMERALD HILL

Serbia

Prijavi grešku

Stanovi:

Трособан, комфоран стан, поврат ПДВ-а, инвеститор

23.07.2020 | Prodaja | Trosoban stan

Somborski bulevar, Novi Sad, Srbija

Одличан стан са две комфорне спаваће собе, пространим дневним боравком у унији с кухињско трпезаријским делом и лепом терасом на којој је могуће орган...

Cena

--- €/m² ---

Kvadratura

60 m2

Klikni za kontakt podatke oglašivača
Kontakti