Luksuzna novogradnja u srcu Vračara- Direktna prodaja

Stanovi, Prodaja, Beograd, Vračar (Hram)

, 62 - 145m2

Kategorija: 
Stanovi
Vrsta stana: 
Stan u kući
Transakcija: 
Prodaja
Ulica: 
Stojana Protića 47,
Deo Grada: 
Vračar (Hram)
Grad: 
Beograd
Okrug: 
Grad Beograd
Zemlja: 
Srbija
Korisna površina do: 
145 m2
Ažuriran: 22.05.2020 Objavljen: 27.01.2020

U Ulici Stojana Protića na Vračaru , koja je pozicionirana u blizini Hrama Svetog Save, Čuburskog parka i Kalenić pijace uskoro ce biti izgradjen nov luksuzni stambeni objekat!
Vračar je beogradsko naselje sa modernim i savremenim načinom života na najvišem nivou, gde na svakih par desetina metara dostupne knjižare,osnovne škole, vrtići, kafei, restorani, koji ceo kraj čine udobno, prijatno i potpuno zadovoljava potrebe i zahteve zivota modernih porodica u Beogradu.
Kraj je povezan sa svim ostalim delovima užeg i šireg centra grada, odličnom saobraćjnom i infrastrukturnom mrežom, bilo automobilom ili javnim prevozom ( autobus,trolejbus,tramvaj…).
Dozvolite sebi luksuz kupovinom stana u zgradi od samo 7 stambenih jedinica u najluksuznijem delu grada!

O OBJEKTU
Stambeni objekat se sastoji od podruma,prizemlja,3 sprata i povučenog sprata. Nase arhitekte su se maksimalno potrudile kako bi napravile stanove sa maksimalno iskorišćenim prostorom. Stanovi će biti kvadrature od 62 m2 do 145m2, takodje ce u sklopu imati i 9 natkrivenih parking mesta u toploj garaži sa izlaznom rampom sa samootopljivačima snega. MATERIJALI Zgrada je savremeno projektovana sa najkvalitetnijom završnom obradom i materijalima. Kupatila u italijanskoj granitnoj keramici, ugradni lavaboi sa ormarićima, staklene tuš kabine i kvalitetne sanitarije deo su standardne opreme koju pružamo. Zgrada je projektovana tako da podržava najviše standarde energetske efikasnosti. Termo izolacija od 10 cm će znatno smanjiti troskove grejanja. Fasada u granitu Veliki otvori kakvi su na našim objektima pružiće maksimlno svetao dom .Petokomorna stolarija Nemačkog proizvodjača aluminum drvo sa tri sloja stakala takozvani ClimaGuard 4 godisnja doba stakla. ClimaGuard Solar je ravno staklo sa transparentnim i izrazito tankim filmom na površini. Zahvaljujući tome, osigurava visoko propuštanje svetlosti (66%), odličnu toplotnu izolaciju (Ug=1.1 W/m²K) i zaštitu od sunčeve energije (propušta samo 42% sunčeve energije). Sve to samo u jednom premazu! ClimaGuard® Solar staklo čija je glavna svrha izuzetna toplotna izolacija, u poređenju sa tradicionalnim izolacionim staklom, omogućava uštedu polovine troškova grejanja u hladnim danima. U prosečnom domaćinstvu to može biti i do nekoliko stotina evra godišnje. To staklo ne samo da vodi računa o vašim novčanicama, nego i o Vašoj okolini. Projektovano grejanje je centralno povezano na Beogradske elektrane sa naplatom po utrošenoj energiji kalorimetrima što znatno smanjuje račune. Vrata sigurnosna sa ugradnjenim ogledalima sa unutrasnje strane, . Sobna vrata vanstandardnih dimenizija 220 cm daju na luksuzu . Lamelni hrastov parket proizvodjača Lamar parket velikih dimenzija uklopiće se u svaki enterijer. Takodje naši kupci će uz stan dobiti ostavu u podrumskom delu zgrade u koju mogu da odlože sve potrepštine. Ulaskom u zgradu stiče se utisak ulaska u neki luksuzni hotel ili kuću,cilja nam je da svojim kupcima pružimo maksimalan osećaj ugodnosti.

Srdačan pozdrav AL INVEST DOO Aleksandar Lalic mob +38163372717


Stanje nekretnine: 
Novogradnja
Godina izgradnje: 
2020

Kontakt podaci oglašivača
AL INVEST DOO

AL INVEST DOO

VRTLARSKA 35
Beograd
Srbija
11000

Prijavi grešku

Stanovi:

Stan u Novogradnji

19.02.2020 | Prodaja | Dvosoban stan

Vračar (Hram), Beograd, Srbija

Stan u Novogradnji

Cena

43,69 €/m² 3 000 EUR

Kvadratura

68.67 m2

Stan u Novogradnji

19.02.2020 | Prodaja | Dvosoban stan

Vračar (Centar), Beograd, Srbija

Stan u Novogradnji

Cena

46,26 €/m² 3 000 EUR

Kvadratura

64.85 m2

Klikni za kontakt podatke oglašivača
Kontakti