30
Jan

Nesvakidašnji oglas za nekretninu - U CRNOJ GORI

Prodaju 100.000 kvadrata PRELEPE OBALE na poluostrvu Luštica, a uz to kupac dobija ogromnu plažu i austrougarsku TVRĐAVU!

Da nije stigao do društvenih mreža, nesvakidašnji oglas o prodaji građevinskog zemljišta na Luštici u Crnoj Gori, površine 107.858 metara kvadratnih, prošao bi nezapaženo.

Kako je objavljeno u prodajnom paketu je lična plaža 5.690 metara kvadratnih (zemljište) i austrougarska tvrđava Arza od 1.455 kvadratnih metara (građevina).

- Parcela se nalazi na ulazu u Bokokotorski zaliv, na poluostrvu Luštica i ima direktan izlaz na Jadransko more i sopstvene plaže. Ukupna građevinska površina od 10.078 metara kvadratnih. Cena po dogovoru – navodi oglašivač Fresh Nekretnine, a prenosi Radio Jadran. Austrougarska tvrđava u Crnoj Gori

Ko je prodavac ove vredne imovine, čija je ona, ako je reč i o spomeniku kulture, tvrđavi Arza, nakon što je Vojska nju, kao i druge austrougarske tvđave prepustila državi Crnoj Gori? To su samo neka pitanja na koja portal Radio Jadran traži odgovore.

Opširnije pročitajte OVDE.