');

Arhitektura i dizajn

 Savršena kombinacija za miran san
08
Jul
Savršena kombinacija za miran san
Neizostavni komad nameštaja u spavaćoj sobi svakako je krevet, a uz njega ide i noćni ormarić, pogodan za razne sitnice koje su poželjne da budu na dohvat ruke – telefon, krema za ruke, labelo, knjiga za čitanje...
13
Oct
Novo lice Srbije do kraja 2024. godine

U Srbiji se trenutno gradi veliki broj autoputeva i koridora, a evo zbog čega je to dobro za tržište nekretnina.

11
Oct
5 najvećih budućih svetskih projekata u oblasti građevinarstva

Industrija građevinarstva, bitan je faktor u ekonomiji svake zemlje, te sa svakom kapitalnom investicijom, država može da se nada i dugoročnom profitu. Međutim, neki projekti su toliko veliki i složeni, da po završetku postaju slavni i na globalnom nivou, kao čuda arhitekture i podvig čoveka.

20
May
Par saveta kako da preuredite vaše dvorište

Dvorište je ono prvo što vidite nakon što izađete iz kuće i pođete na posao, i vaše dvorište vas prvo dočeka kada se vraćate svom domu. Izdvajamo nekoliko interesantnih ideja kako da sami uredite svoje dvorište i ispunite njegov potencijal.

19
May
Nexe crijep poklanja gratis osiguranje kuće

Dilj iz Vinkovaca,  članica Nexe grupe, sljedeće godine s ponosom slavi obljetnicu 100 godina tradicije proizvodnje vrhunskog prirodnog crijepa.

14
May
VAŽNOST ZELENE GRADNJE: Dizajn izgrađene okoline utiče na živote svih nas

Zelena gradnja nudi priliku da bude deo rešenja za globalne izazove, da istražuje nove tehnologije i nauči veštine koje će ostati relevantne duže vreme.

12
May
Zamišljanje umivaonika: Kolekcija kupatila Sonar postavlja novi standard

Zahvaljujući specijalnom keramičkom materijalu Laufen, kolekcija Sonar kupatila uključuje nove umivaonike koji otvaraju nove mogućnosti dizajna.

26
Apr
Eko-kuća štedi struju, štiti okolinu

Koliko god termini poput zelena gradnja ili niskoenergetska kuća bili neprijemčivi za uvo prosečnog domaćina u Srbiji, toliko će postati prihvatljivi za džep kada stignu računi za struju ili grejanje.

16
Apr
Saveti za osvetljenje u iznajmljenom stanu

Svako ko živi u iznajmljenom stanu  treba da zna da za bilo kakve manje promene kada je uređenje enterijera u pitanju mora dobiti saglasnost od vlasnika stana.

12
Apr
Skyline Belgrade zvanično je najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini

Još jedno prestižno priznanje za AFI Europe Serbia. Stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, koji gradi kompanija AFI Europe Serbia, dobitnik je prestižnog priznanja za najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini, dodeljenom na online manifestaciji CIJ Awards Serbia 2020.

08
Apr
VMC - Luksuzni kompleks na Zlatiboru sjajna prilika za investiciju

Kompanija VMC privodi kraju izgradnju luksuznog apartmanskog kompleksa u centru Zlatibora. Lokacija apartmana je na samo par stotina metara od glavnog gradskog trga, jezera, Avantura parka i novoizgrađene stanice gondole, kao i u blizini najvećih marketa.

30
Mar
Feng Shui pravila za uredjenje stana

Ukoliko ste bar malo istraživali različite pravce u uređenju enterijera i raspitivali se o načinima kako da vaš dom učinite još prijatnijim mestom za život, sigurno ste bar jednom čuli za Feng  Shui.