13
Feb

ESTATE web sistem za nekretnine - kompletno softversko rešenje za poslovanje u prometu nekretninama

Mnogi vlasnici agencija za nekretnine prepoznali su benefit softverskih sistema za upravljanje nekretnina. 40% agencija za posredovanje u prometu nekretninama je već ukazalo poverenje takvim poslovnim sistemima i optimizovalo svoje poslovanje. Budući da je klijent najvažniji učesnik u bilo kom poslu sa nekretninama, održavanje čvrstih odnosa sa klijentima je prioritet broj jedan agentima za nekretnine.

Mnogi softveri za real estate poslovanje imaju opcije upravljanja odnosa sa klijentima - upravljanja kontaktima, mogućnost segmentiranja klijenata kao i raznolike marketinške alate za upravljanje kampanjama. Pored toga, ovakvi sistemi značajno mogu uštedeti vreme jer mogu automatizovati mnoge rutinske stvari i upravljati celim ciklusom posla agenta - od inicijalnog unosa nekretnine za prodaju ili izdavanje, preko automatskog oglašavanja i ažuriranja oglasa na svim portalima do evidencije pregovora sa kupcima i pripreme dokumentacije za realizaciju samo transakcije.
Predstavićemo vam softvere za upravljanje nekretninama koji su najpopularniji na našem tržištu. Proverite njihove funkcionalnosti da biste pronašli savršen izbor za vaše poslovanje.

Šta je ESTATE Sistem

ESTATE Sistem je kompletno softversko rešenje za poslovanje u prometu nekretninama (ponuda, potražnja, marketing, izveštaji, evidencije). Namenjen je svim agencijama za nekretnine.
U saradnji sa portalima ESTATE Sistem je proces sinhronizacije podigao na najviši nivo. Oglas, distribuiran preko ESTATE, na 23 web portala u regionu, sadrži sve informacije o nekretnini koje portal podržava, što u velikoj meri utiče na poboljšanje rezultata oglašavanja.

ESTATE Sistem - prednosti


-BRZ i efikasan unos, izmena, pretraživanje podataka (unos izmena i pretraga podataka obavlja se kroz jednostavan interfejs prihvatljiv svim korisnicima bez obzira na nivo njihovog tehničkog znanja)

-JEDNOM unet podatak koristi se svuda gde je to potrebno

-SVE na jednom mestu ( nekretnine, kupci/zakupci, agenti, izveštaji, EOP, EOK, procena rizika od pranja novca i finansiranja terorizma, izveštaji i statistike, agencijski web sajt, edukacije…)

-CENOVNA politika omogućava da korisnici mogu biti sve agencije za nekretnine sa malim i velikim obimom obrade podataka

-VELIKA ušteda troškova, vremena i ostalih resursa kod agencija sa većim brojem poslovnica koja se ostvaruje kroz centralizovano upravljanje svim poslovnicama, nadgledanje procesa obrade podataka, centralizovanu obradu nekretnina i kupaca/zakupaca, oglašavanje

-DAJE brz odgovor na najvažnija pitanja:
Koje nekretnine odgovaraju ovom kupcu?
Koji kupci su kontaktirali moju agenciju za ovu nekretninu i kada?
Kojim kupcima odgovara ova nekretnina?
Da li je isti kupac kontaktirao moju agenciju više puta, za koje nekretnine i kada?

KORISNICI o ESTATE Sistemu

-Maksimalna profesionalna podrška, ekstremna ušteda vremena i izuzetno prijatna komunikacija su ozbiljni razlozi zbog kojih od srca preporučujem Estate Sistem svim kolegama iz branše!
Jasna Nikić
CityPro

-Estate sistem mi je uštedeo mnogo vremena. To vreme sam upotrebio da radim svoj posao.
Taj rad je kao rezultat doneo novac. Poenta: Estate mi je doneo zaradu. Hvala!
Miljan Krvavac, dipl.prav.
PROPERTY BROKER

-Vaš tim je značajno olakšao i pojednostavio ovaj inače veoma težak i odgovoran posao i omogućio da više vremena provodimo na terenu sa klijentima i povećamo produktivnost našeg posredničkog rada.
Vera Alorić,
vlasnik agencije Vesta Nekretnine