18
Feb

Poslujte efikasnije na tržištu nekretnina, uz program Dimedia nekretnine

Mnogi vlasnici agencija za nekretnine prepoznali su benefit softverskih sistema za upravljanje nekretnina. 40% agencija za posredovanje u prometu nekretninama je već ukazalo poverenje takvim poslovnim sistemima i optimizovalo svoje poslovanje. Budući da je klijent najvažniji učesnik u bilo kom poslu sa nekretninama, održavanje čvrstih odnosa sa klijentima je prioritet broj jedan agentima za nekretnine.

Dimedia nekretnine program osmišljen je da pomogne agentima pri poslovanju u prometu nekretninama,  omogući im praktično i lako upravljanje oglasima koje imaju u ponudi, pa tako i realizaciju i održavanje odnosa s klijentima.

Program je prilagođen zakonskim odredbama koje regulišu poslovanje u prometu nekretnina u Srbiji te omogućuje lako vođenje EOP obrasca i dubinske analize klijenata.

Istaknute funkcionalnosti:

  • Pregledna i funkcionalna evidencija nekretnina sa prikazom podataka o nekretnini na jednom mestu uz brojne mogućnosti upravljanja oglasima.

  • Sinhronizacija podataka sa portalima je funkcionalnost koja donosi značajnu uštedu vremena. Omogućuje sinhronizaciju aktivnih oglasa na preko 30 specijalizovanih portala u svetu.

  • Neograničene mogućnosti promocije uključuju jednostavno kreiranje eksporta oglasa za štampu, mogućnost izrade ponuda, štampu nekretnina za izlog, povezivanje na MailChimp newsletter softver.

  • Pregledna evidencija podataka o kupcima koja omogućuje detaljno pretraživanje, spajanje ponude i potražnje i automatizovano slanje ponuda.

  • Za svakog kupca moguće je definisati profile pomoću kojih program pretražuje i nudi potencijalne nekretnine te obaveštava agenta.

Dimedia nekretnine mobilna aplikacija za Android i iOS povećava mobilnost i učinkovitost agenata, omogućuje brži pristup podacima o nekretninama i klijentima, unos oglasa i slanje ponuda pomoću mobilnog telefona i tableta.

Sve o programu Dimedia nekretnine saznajte na: www.dimedianekretnine.com.

Besplatno isprobajte Dimedia program za nekretnine prijavom na: www.dimedianekretnine.com/prijava-za-demo.