07
Jun

Evo kako da najlakše kupite kuću na moru!

Alma Dom agencija za posredovanje u prometu nekretnina, utemeljena je 2000. godine sa ciljem kvalitetnog i savremenog posredovanja u kupoprodaji nekretnina.

Imamo razvijenu mrežu partnera širom Evrope i van nje. Sa njima smo u mogućnosti da realizujemo prodaju raznovrsnih nekretnina u Hrvatskoj, od Istre pa celom obalom do Dalmacije.

Tokom godina prisustva na evropskom trzištu, stalni smo predstavnici Hrvatske na dva sajma inostranih nekretnina DomExpo, Proprety International i MIPIM (The world's leading property market - Cannes) Oni su nam omogućili veću realizaciju prodaje naših nekretnina nezavisno od naših partnera.

Ističemo i jedan od najvažniji podatak za naše poslovanje, da sa udelom od 27% u našoj prodaji predstavljaju "prijatelji" naših kupaca, što je dokaz da nudimo zavidnu uslugu posredovanja.

Alma Dom se ističe kvalitetom za navedene usluge, iskustvom i znanjem na području prodaje nekretnina, te zastupa visoke standarde u poslovanju. To se naravno prepoznaje kod brojnih zadovoljnih klijenata koji preporučuju dalju saradnju radi profesionalnosti, dobre saradnje, komunikacije i uloženog truda.

Agencija Alma Dom je orijentisana inovativnošću, konstantnom usavršavanju i nadogradnjom na visokom nivou internacionalnog standarda poslovanja. Sve poslove obavljamo na način da kupci i prodavci uživaju radeći s nama. Maksimalno se mogu osloniti na savete i preporuke. Klijentima se ne nude samo nekretnine, nego i kvalitetno poboljšanje života.

alma dom