10
Jun

Dobro došli u sunčanu stranu življenja - u ponudi izuzetno povoljni novi stanovi sa očaravajućim pogledom na Dunav u Sunnyville kompleksu!

Mnogi sanjaju o tome da imaju stan s pogledom na našu najveću reku, u mirnom, tihom i zelenom delu grada, a da pritom to ne bude stara gradnja za čije renoviranje je potrebno dati pravo bogatstvo.

To više ne mora da bude samo san, jer su se u ponudi pojavili novi stanovi koji imaju pogled na lepi plavi Dunav, koji će vas ostaviti bez daha. Mnogi sanjaju o tome da imaju stan s pogledom na našu najveću reku, u mirnom, tihom i zelenom delu grada, a da pritom to ne bude stara gradnja za čije renoviranje je potrebno dati pravo bogatstvo. To više ne mora da bude samo san, jer su se u ponudi pojavili novi stanovi koji imaju pogled na lepi plavi Dunav, koji će vas ostaviti bez daha.

Na samo par kilometara od centra Beograda, u Višnjičkoj banji, gradi se stambeno-poslovni kompleks Sunnyville, predviđen pre svega za miran, porodični život. U pitanju je novogradnja po savremenim standardima.

U ovom kompleksu, kog u prvoj fazi gradnje čine 254 stana, budući stanari će uživati u prijatnoj atmosferi i različitim sadržajima koji će im biti na raspolaganju. Stambeni kompleks Sunnyville poseduje veliki broj parking mesta, kao i podzemne garaže.

Sanivil

Udobnost i komfor stanara Sunnyville je na prvom mestu, pa su zato investitori veliku pažnju posvetili velikim zelenim površinama neophodnim za zdrav život i kvalitetno odrastanje naše dece.

Pored igrališta za decu, u ovom kraju su smešteni vrtić, osnovna škola, kao i megamarket, što ispunjava potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Ne propustite – aktuelne su niže cene stanova

Komforni, odmah useljivi, sa pogledom na Dunav, Sunnyville stanovi većih kvadratura dostupni su po još povoljnijim cenama.

Iskoristite promotivnu ponudu i kupite stan uz uštedu i do 5400€.

Sanivil

Prodaja stanova u Beogradu bogatija je za akcijsku ponudu u kojoj se nalaze trosobni stanovi (99m2) i četvorosobni stanovi (98m2 i 103m2) po novim, nižim cenama.

Dođite da uživate u fantastičnom pogledu na Dunav, što doprinosi životu bez stresa.

Sanivil

Ako želite sebi i svojoj porodici olakšate i učinite svoj život jednostavnijim, a pritom u uživate u pogledu na Dunav, Sunnyville kompleks je vaš najbolji izbor.

Stan u kompleksu Sunnyville možete kupiti direktno, bez posrednika, uz mogućnost kupovine putem kredita.

SUNNYVILLE Complex
Adresa: Slanački put 80e, 11000 Beograd
Radno vreme: Radnim danima od 09-19h, subotom od 09-17h
Kontakt telefoni:  +381 11 7555555, +381 60 4444 500
e-mail: office@sunnyville.rs
website: www.sunnyville.rs