05
Sep
Edil Italiana
privatna arhiva

Akcija koja se ne propušta – italijanski stanovi u centru Beograda!

facebook messenger viber
Zgrada je energetski efikasna, nosi energetski pasoš B, a stanovi su dizajnirale italijanske arhitekte uz domaće renomirane projektante. Maksimalna zvučna i termička izolacija obezbeđuje izuzetan komfor, uz minimalnu potošnju energenata.

U novom stambeno-poslovnom objektu u Ulici Ruzveltovoj broj 34 u Beogradu, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, hotela Zira i Tehničkih fakulteta možete kupiti vrhunske stanove i garažna mesta, po kvalitetu na nivou sličnih objekata u Italiji.

Obezbeđeno je rezervno napajanje električnom energijom preko dizel agregata, centralna klimatizacija i grejanje preko toplotne pumpe. Sve to predstavlja garant udobnog života uz vođenje računa o životnoj sredini i nasleđu koju ostavljamo našoj deci.

privatna arhiva Edil Italiana

Dva Šindlerova lifta povezuju stanove s podzemnom garažom. Ograde su od inoksa, sa staklenom ispunom. Spratna visina iznosi 282 cm.

U sobama su postavljeni hrastovi beljeni parketi,  dok je u hodnicima najkvalitetnija granitna keramika.

Ozelenjeno dvorište je tu samo za stanare, dok recepcija i video nadzor daju dodatnu sigurnost i prijatan ugođaj. U pitanju su stanovi za kupce sa stilom, koje imaju visoka očekivanja.

Izuzetan sklad objekta sa svojom okolinom, sa pogledom na Dunav i na centar grada, prisustvo obližnje Zvezdarske šume, izbor boja i prirodnih materijal, komfor pojedinačnih prostorija za svakog člana vaše porodice su samo neke od prednosti ovog objekta.

privatna arhiva Edil Italiana

Bravarija aluminijum drvo, italijanska unutrašnja vrata, sigurnosna ulazna vrata i komplet italijanska kupatila pored estetike obezbeđuju trajan kvalitet.

Prepoznatljiva ventilisana fasada sa karakterističnom strukturalnom fasadom na uglu objekta privlači pažnju kupaca i prolaznika.

privatna arhiva Edil Italiana

Imajući u vidu da su kupci u Srbiji sve više izbirljivi sa tačno odeđenim kriterijumima koji moraju biti ispunjeni, investitor Edil Italiana Uno je ovim projektom uspeo da u potpunosti približi našim kupcima zapadne kriterijume kvaliteta koji diktiraju nove trendove i daleko veći standard onoga što kupac dobija za svoj novac.

Naš kvalitet se lako prepoznaje!

Stanovi su odmah useljivi, uknjiženi bez tereta.

Radujemo se vašoj poseti.

Edil Italiana Uno
Kneginje Zorke 30, 11000 Beograd
tel: +381 11 24 59 933, +381 63 636 532
tel/fax: +381 11 24 59 913
email: office@edil-italiana.com
website: http://www.edil-italiana.com/