14
Jun

Stan u luksuznom kondominijumu na Lekinom brdu - pravi izbor za one koji svojoj porodici žele samo najbolje

Najbolje mesto za život je neosporno ono koje pruža najviše mogućnosti. Na potezu između užurbanog Vračara i zelenih Šumica, nalazi se kondominijum Merin Hill: u blizini centra grada, još bliže važnim objektima za život porodice, a po vrhunskom kvalitetu gradnje i osećaju koji pruža daleko ispred drugih.

Smešten na Lekinom brdu, u ulici Maksima Gorkog, Merin Hill je pozicioniran na mirnoj lokaciji nudeći osećaj privatnosti. Blizina autoputa, Autokomande, Južnog bulevara i Slavije, omogućava odličnu povezanost sa svim delovima grada. Neposredna blizina vrtića, škole, prodavnice, banke, apoteke, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar: vreme koje ćete provesti sa porodicom..

Potpunu privatnost i sigurnost ovom jedinstvenom kondominijumu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje. Zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zelenilom nalazi se u centralnom delu kompleksa. U sve stambene lamele se pristupa isključivo iz zajedničkog dvorišta, što stanarima dodatno pojačava osećaj sigurnosti.

kondominijum

 

Dizajn projekta je inspirisan vodećim svetskim trendovima stanogradnje, beskompromisno insistirajući na premium kvalitetu gradnje po kome je Merin brend prepoznatljiv. Poseban značaj i pažnja pridati su projektovanju svakog stana, sa akcentom na optimizaciji strukture, kvadrature i funkcionalnosti. Neprikosnovenu udobnost stanovanja pružaju stanovi sa privatnim baštama u prizemnim etažama, kao i francuski prozori zastupljeni u celom kondominijumu, obezbeđujući raskošnu osvetljenost u stanovima.

kondominijum

Korak dalje napravljen je kada je reč o penthausima na dva nivoa. Dizajnirani su u cilju pružanja dodatnog luksuza kupcima, u vidu prostranih dnevnih boravaka sa raskošnim terasama koje ostavljaju bez daha, kao i spratne i funkcionalne razdvojenosti dnevnog i spavaćeg bloka. Pojedini penthausi poseduju i dvostrano orijentisane dnevne boravke, sa zidovima u staklu, a kao kruna udobnosti u pojedinima je obezbeđen privatni ulazak liftom u dnevnu zonu.