09
Jul
naslovna stan
privatna arhiva

Prošetajte kroz kuću ili stan pomoću 3D virtuelne ture!

facebook messenger viber
Kada tražite kuću ili stan za kupovinu ili iznajmljivanje, obično je problem nedostatak vremena da obiđete sve nekretnine koje ste videli u oglasima. Evo kako da uštedite vreme i što pre pronađete željenu nekretninu ili barem napravite neki uži izbor.

Pomoću 3D virtuelne ture možete veoma lako da prošetate po celom stanu, ulazite iz sobe u sobu, kuhinju, kupatilo ili terasu. 

3D virtuelna tura svakako može da vam pomogne čak i da steknete osećaj o veličini prostora i rasporedu u stanu koji gledate. 

Izdvojili smo za vas nekoliko nekretnina kroz koje možete prošetati u svega par minuta i videti da li su po vašem ukusu ili ne.

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Nekretnine.rs i pregledajte oglase čak i kada sta u pokretu!

RENOVIRAN STAN U BLOKU 64 - PRODAJA
privatna arhiva blok 64
Kompletno renoviran stan na Novom Beogradu, površina stana je 40 kvadratnih metara, ali deluje kao da je veći zbog svog prelepog rasporeda. Više detalja i 3D virtuelnu turu pogledajte na linku oglasa.

HOTEL NA SENJAKU, NA PRODAJU
privatna arhiva Hotel
Luksuzno opremljen poslovni prostor na odličnoj lokaciji u blizini Beogradskog Sajma, Beograda na vodi i Senjaka. Radi se o razrađenom poslu izdavanja apartmana. Hotel je izuzetno luksuzan i sređen, sobe su apartmanskog tipa (veće i manje kvadrature). Izuzetno modernog dizajna. Sve je rađeno od jako kvalitetnih materijala (aluminijumska stolarija, nameštaj rađen po meri...). Sve sobe i apartmani su klimatizovani. Na samom ulazu se nalazi recepcija, i objekat je obezbeđen 24h. Prošetajte kroz stan.

EKSKLUZIVNA PREDRATNA VILA NA DEDINJU
privatna arhiva vila na dedinju

Dedinje, Đordja Radojlovica, ekskluzivna predratna vila od 491 m2 iz 1938. godine, na prelepom placu površine 9.8 ari, sa zatvorenim bazenom dimenzija 11 x 4 m, hobi prostorom, saunom, garazom od 30m2, parkingom, letnjikovcem, fontanama. Kompletno renovirana 2012. godine, uknjižena. Savršeno pozicionirana i locirana u najlepšem delu Dedinja, u neposrednoj blizini Pinka. Pogledajte 3D turu.

TROSOBAN STAN NA MIRIJEVU
privatna arhiva mirijevo
Odličan, dvostrano orijentisan stan u karingtonkama u Mirijevu. Ima mogućnost proširenja od 28m2 u vidu zasebne stambene jedinice. Ima dva mokra čvora, a 3D virtuelnu turu možete da pogledate klikom na link.

LUKSUZNI STAN NA NOVOM BEOGRADU KOD HOTELA JUGOSLAVIJA
privatna arhiva HOTEL JUGOSLAVIJA

Stan je dvostrano orijentisan, sunčan tokom celog dana i bez buke. Luksuzno je renoviran i opremljen najmodernijim materijalima. U celom stanu je izvedena nova elektro i vodovodna instalacija kao i dekorativna rasveta. Odlikuje ga prostrani dnevni prostor u kome je izdvojen radni deo (home office) idealan za one koji rade iz stana. Prošetajte kroz ovaj prelepi stan!

POGLEDAJTE PREKO 600 oglasa sa 3D VIRTUELNOM TUROM