');
20
Jul
Riviera
privatna arhiva

OTKRIVAMO: Kako da vam kupovina ili prodaja nekretnine ne bude jedan od najstresnijih događaja u životu

facebook messenger viber
Kupovina stana, kuće ili neke druge nepokretnosti za većinu ljudi predstavlja veliku radost, ali često proizvode i određeni strah . Postoji bojazan od prevare i nekvalitetne kupovine, to znatno otežava celu situaciju i time sužava mogućnost izbora.

Najsigurniji način jeste da se obrate agenciji koja je upisana u Registar posrednika i problem prepuste agentima sa položenim stručnim ispitom i iskusnim advokatima, specijalizovanim za tu oblast. Na našem tržištu se po svojoj profesionalnosti izdvojila agencija „Riviera nekretnine“.

Njihov sistem poslovanja se upadljivo razlikuje od većine na tržištu. Shodno zapadno-evropskom sistemu rada koji primenjuje sve je podređeno zadovoljnom klijentu. Zato smo njih konsultovali.

- Sva potrebna dokumentacija mora biti čista, što će vam najbolje utvrditi naši iskusni agenti i advokati. Po izmenama i dopunama Zakona o ozakonjenju, zabranjen je promet nekretnina koje su na ozakonjenju, pa shodno tome ni mi nemamo u svojoj ponudi nekretnine koje su u takvom statusu – otkrili su nam čelnici ove agencije.

Nekada je sve u redu sa papirima, ali vlasnik nije jedini vlasnik, već samo jednog „idealnog dela“. U tom slučaju, moze se desiti da nema saglasnost drugih vlasnika za prodaju. Dešava se i to da stan nije uknjižen, ili je tek u procesu uknjiženja, što automatski izbacuje kreditne kupce. Ovo sve treba proveriti pre upuštanja u avanturu kupovine nekretnine.

Svi zaposleni u agenciji „Riviera nekretnine

trude se da se izbegnu moguća neprijatna iznenađenja, kako za kupca tako i za prodavca, i učine posao oko kupoprodaje što jednostavnijim i bezbolnijim.

- Cene stanova su ponekad nerealne, što naša agencija pokušava da izbegne. Mi nudimo pomoc vlasnicima pri odredjivanju cene nekretnine, a zauzvrat, u slučaju da se nekretnina ne proda, za svaki mesec oglašavanja prodavcu poklanjamo 100 evra – poručuju iz Riviera nekretnina.

 - Kupac je samim tim sigurniji pri kupovini nekretnine, kao i sam vlasnik, jer mi proveravamo dokumentaciju sa jedne strane  i nagradjujemo poverenje sa druge strane sto garantuje ciste papire i brz promet nekretnine – kažu oni.


privatna arhiva riviera

Ova agencija Vas tokom celokupnog procesa kupoprodaje vodi od samog pronalaženja idealne nekretnine, do potpisivanja kuporodajnog Ugovora, sve vreme motreći na sigurnost svojih klijenata.

Za više informacija:

Riviera nekretnine
Adresa: Kneza Miloša 6, Stari Grad, 11000, Beograd
telefon: +381 60 011 5870

email: office@nekretnineriviera.rs
website: http://www.nekretnineriviera.rs/stan-beograd/