20
Jul

OTKRIVAMO: Kako da vam kupovina ili prodaja nekretnine ne bude jedan od najstresnijih događaja u životu

Kupovina stana, kuće ili neke druge nepokretnosti za većinu ljudi predstavlja veliku radost, ali često proizvode i određeni strah . Postoji bojazan od prevare i nekvalitetne kupovine, to znatno otežava celu situaciju i time sužava mogućnost izbora.

Najsigurniji način jeste da se obrate agenciji koja je upisana u Registar posrednika i problem prepuste agentima sa položenim stručnim ispitom i iskusnim advokatima, specijalizovanim za tu oblast. Na našem tržištu se po svojoj profesionalnosti izdvojila agencija „Riviera nekretnine“.

Njihov sistem poslovanja se upadljivo razlikuje od većine na tržištu. Shodno zapadno-evropskom sistemu rada koji primenjuje sve je podređeno zadovoljnom klijentu. Zato smo njih konsultovali.

- Sva potrebna dokumentacija mora biti čista, što će vam najbolje utvrditi naši iskusni agenti i advokati. Po izmenama i dopunama Zakona o ozakonjenju, zabranjen je promet nekretnina koje su na ozakonjenju, pa shodno tome ni mi nemamo u svojoj ponudi nekretnine koje su u takvom statusu – otkrili su nam čelnici ove agencije.

Nekada je sve u redu sa papirima, ali vlasnik nije jedini vlasnik, već samo jednog „idealnog dela“. U tom slučaju, moze se desiti da nema saglasnost drugih vlasnika za prodaju. Dešava se i to da stan nije uknjižen, ili je tek u procesu uknjiženja, što automatski izbacuje kreditne kupce. Ovo sve treba proveriti pre upuštanja u avanturu kupovine nekretnine.

Svi zaposleni u agenciji „Riviera nekretnine

trude se da se izbegnu moguća neprijatna iznenađenja, kako za kupca tako i za prodavca, i učine posao oko kupoprodaje što jednostavnijim i bezbolnijim.

- Cene stanova su ponekad nerealne, što naša agencija pokušava da izbegne. Mi nudimo pomoc vlasnicima pri odredjivanju cene nekretnine, a zauzvrat, u slučaju da se nekretnina ne proda, za svaki mesec oglašavanja prodavcu poklanjamo 100 evra – poručuju iz Riviera nekretnina.

 - Kupac je samim tim sigurniji pri kupovini nekretnine, kao i sam vlasnik, jer mi proveravamo dokumentaciju sa jedne strane  i nagradjujemo poverenje sa druge strane sto garantuje ciste papire i brz promet nekretnine – kažu oni.


riviera

Ova agencija Vas tokom celokupnog procesa kupoprodaje vodi od samog pronalaženja idealne nekretnine, do potpisivanja kuporodajnog Ugovora, sve vreme motreći na sigurnost svojih klijenata.

Za više informacija:

Riviera nekretnine
Adresa: Kneza Miloša 6, Stari Grad, 11000, Beograd
telefon: +381 60 011 5870

email: office@nekretnineriviera.rs
website: http://www.nekretnineriviera.rs/stan-beograd/