');
30
Mar
Square 43
privatna arhiva

SIGURNOST PRI KUPOVINI STANA

facebook messenger viber
Za izvođenje radova na stambeno poslovnom objektu Square 43 investitori Bauwelt doo i Zap doo su obezbedili projektno finansiranje od strane poslovne banke AIK ad Beograd.

Projektno finansiranje je proces u kome Investitor obezbeđuje učešče sredstava kao što su troškovi lokacije, projektno tehničke dokumentacije i doprinose Direkciji za građevinsko zemljište dok poslovna banka obezbeđuje sredstva za izvođenje radova i ostale troškove za završetak objekta kao što su stručni nadzor, prodaju, marketing i nadzor nad projektnim finansiranjem.

Investitori su se odlučili za ovaj oblik finansiranja kako bi kupac bio siguran da će investicija biti završena u roku i u skladu sa građevinskom dozvolom, na osnovu projektno tehničke dokumentacije odobrene od strane Organa uprave.

Banka kreditor preko odabranog Supervizora odnosno Nadzora nad projektnim finansiranjem na mesečnom nivou prati i kontroliše dinamiku i način izvođenja radova i plaća sve realizovane troškove direktno izvršiocu radova, odobrene od strane Stručnog nadzora.

Radovi na izgradnji stambeno poslovnog objekta Square 43 su počeli sredinom februara 2019. godine i realizuju se u okviru dinamičkog plana, bez kašnjenja.

Predviđen rok za završetak izvođačkih radova je sredina sledeće godine a uručenje ključeva kupcima se planira nakon tehničkog pregleda objekta, na jesen 2020. godine.

U ponudi su stanovi dvosobni, dvoiposobni i troiposobni stanovi prilagođeni željama kupaca i savremenom načinu života.

privatna arhiva Square 43

Suinvestitor ZAP doo, renomirana firma koja se već 30 godina bavi projektovanjem i iza sebe ima veliki broj stambenih i poslovnih objekata je na ovom objektu primenio sva svoja znanja i iskustva u cilju obezbeđenja kalitetnog i funkcionalnog prostora za život i rad.

privatna arhiva Square 43

Investirori su projektno tehničku dokumentaciju pripremili na osnovu analiza tržišta i iskustava kupaca a cilj investitora je da se na ovoj lokaciji obezbedi konforan  prostor prilagođen urbanom načinu života.