01
Nov

BELMAX CENTER NUDI ATRAKTIVNU PRILIKU: Na prodaju lokali u najvećem veleprodajnom centru u regionu!

Belmax Center, najveći veleprodajni centar u regionu, oglašava prodaju dela poslovnog prostora.

- Imajući u vidu trenutne cene zakupa, kao i bitnu činjenicu da u lokalima već posluju dugogodišnji zakupci, ali i da predmetna kupovina ima veoma realnu tendenciju porasta vrednosti, sigurni smo da su ponude veoma atraktivne, posebno jer novi vlasnici mogu odmah ostvariti 8 do 12 odsto profita od ove investicije – ističu u upravi Belmax Centra.

Belmax center

Od svog osnivanja “Belmax Center” je specijalizovan za oblast trgovine. Smešten na samo 6km od centra Beograda, na raskrsnici dva autoputa, centar nudi sve vrste pratećih usluga, unutar svog prostora ili u neposrednoj blizini.

 

Lokali dostupni za kupovinu kreću se od 40 do 400 kvadratnih metara i prilagođeni su različitim vrstama kompanija. Možete birati između manjih lokala koji su pogodni za prezentaciju proizvoda, pa do onih većih koji su odlični za pozicioniranje sedišta kompanije i uključuju salon, magacin i kancelarije.

Preko 900 besplatnih parking mesta, različite vrste dostave i transporta na dnevnom nivou, IT, marketinške, ugostiteljske i druge neophodne usluge upotpunjuju tehničke i komercijalne uslove neophodne za rad firmi u Belmaxu ali i njihovih klijenata.

Belmax center

Sa popunjenošću od preko 90%, Belmax Center okuplja preko 130 kompanija na 55.000 m2.

Više informacija o kupovini ili zakupu poslovnog prostora možete dobiti kontaktiranjem kancelarije Belmax Centra na telefon 011/20 13 906 ili putem email-a: office@belmaxcenter.com.

Naši savetnici za kupovinu stoje vam na raspolaganju za sve neophodne informacije o načinima finansiranja i komercijalnim uslovima.