20
Nov

Uknjižba je najbolji način da brže i skuplje prodate kuću ili stan!

Ova agencija pružiće vam BESPLATNE savete i pomoć pri uknjižbi i određivanju tržišne vrednosti nekretnina

Tržište nekretnina je u Srbiji u poslednjih par godina u stalnom porastu. Razlog za to su, između ostalog, povoljni bankarski krediti koji su postali dostupniji većem broju građana. Sada je pravo vreme za prodaju nekretnina po najboljim cenama.

Da bi vaša nekretnina bila dostupna potencijalnim kreditnim kupcima, neophodno je da bude uknjižena. I za svakog drugog potencijalnog kupca, poželjno je da nekretnina bude uknjižena, jer se to pozitivno odražava na postizanje dobre prodajne cene.

Za većinu naših sugrađana uknjižba je nepoznat i komplikovan postupak. Vaše komšije, zaposleni u agenciji „Beli grad nekretnine“ d.o.o. su zato odlučili da svojim sugrađanima besplatno pomognu u rešavanju tog problema.

- U svim poslovnicama „Beli grad nekretnine“ možete nam se obratiti za savet i pomoć. Iskusni i ljubazni agenti će vam savetom pomoći oko prikupljanja dokumentacije neophodne za uknjižbu, kao i u popunjavanju svih potrebnih formulara i obrazaca koje ćete kod nas dobiti. Kod nas možete iščitati i odštampati ličnu kartu, jer to je jedan od dokumenata koji vam je potreban – kažu čelnici agencije.

beli grad nekretnine

U poslovnicama agencije „Beli grad nekretnine“ možete dobiti besplatno mišljenje o realnoj tržišnoj vrednosti nekretnine u vašem vlasništvu, kao i nekretnine koju planirate da kupite.

- Prodavcima kojima je potrebna hitna prodaja, nudimo mogućnost da njihovu nekretninu ponudimo poznatim kupcima i ukoliko postignemo dogovor, sam čin realizacije overe ugovora i isplate kupoprodajne cene organizujemo u izuzetno kratkom roku, između 24h i 30 dana – poručuju oni.

Za više informacija:

BELI GRAD NEKRETNINE DOO

beli grad nekretnine

POSLOVNICE:

Filmski grad, Ratka Mitrovića 189, 011/239-5555

Palilula, Cvijićeva 89, 011/2150-555

Novi Beograd Ušće, Bul. Mihajla Pupina 3, 011/7111-555

Novi Beograd BLOK 62, Dušana Vukasovića 33, 011/717-5555