');
07
May
Square 43
Promo

Kako odabrati stan u novogradnji, a da budemo sigurni da će u njemu želeti da žive i naši unuci?

facebook messenger viber
Kupovina nekretnina oduvek je predstavljala jedan od najisplativijih vidova ulaganja novca, a danas se to i te kako potvrđuje, naročito u Beogradu, gde potražnja za stanovima neprekidno raste.

Ipak, nije svejedno koju nekretninu ćete kupiti. Pri odabiru treba uzeti u obzir mnogo različitih faktora – od same lokacije, preko toga da li je u pitanju nova ili stara gradnja, da li stan može da se adaptira prema različitim potrebama kroz vreme, da li zadovoljava standarde koji će važiti u budućnosti, ali i samu opremljenost stana.

Nažalost, stara gradnja već duže vreme ne ide u korak s vremenom i u takve stanove maltene je nepohodno uložiti njihovu dvostruku vrednost da bi bi postali energestki efikasni ili podržavali moderne smart home sisteme.

Zato je daleko pametnije okrenuti se novoj gradnji. Ali, i tu treba biti oprezan. Danas je važno birati zgradu koja se pravi prema najsavremenijim standardima gradnje, ali i da su svi materijali vrhunskog kvaliteta, od stabilnih temelja i građe, pa sve do opremljenosti samih stanova, a ništa manje važno nije ni to da li stanari imaju svoje vlastito mesto za parkiranje ili dodatnu ostavu.

Promo Square 43

Sjajan primer odlične savremene novogradnje predstavljaju domovi u zgradi u okviru poslovno-stambenog kompleksa Square 43, koji se gradi u novobeogradskom Bulevaru Milutina Milankovića u bloku 43.

Inestitori ove zgrade, kompanije Bauwelt doo i Zap doo, ne samo da se trude da budu maksimalno transparentni, već su tokom projektovanja mislili baš na sve – od vrhunskih materijala koji su korišćeni za gradnju, preko najkvalitetnijih podova na tržištu i odlične toplotne, zvučne i svetlosne izolacije, pa sve do sitnica kao što su slavine ili prekidači.

Promo Square 43

Budućim stanarima dopašće se to što mogu sami da utiču na opremljenost stana, kao i raspored prostorija, a ono što će ih posebno oduševiti jeste to što u podzemnoj garaži imaju svoje parkirno mesto vanstandardno velike kvadrature, pa je moguće izgraditi i praktičnu ostavu za sve ono čemu nije mesto gore u stanu.

Sama Square 43 zgrada smeštena je na vrlo atraktivnoj lokaciji, na samo desetak minuta vožnje od centra grada, a u pitanju je vrlo miran kraj u kom su smeštene isključivo poslovne zgrade, pa je mir već od popodnevnih sati zagarantovan.

U krugu od kilometar-dva smeštene su brojne prodavnice, obdaništa, škole, gimnazija, tržni centri, Sava centar, Beogradska arena, privatna bolnica, restorani, sportski centri, parkovi, šetališta, a Square 43 ima i odličnu vezu sa glavnim beogradskim mostovima, Beogradskim sajmom i Adom Ciganlijom.

Promo Square 43

Investitori su mislili i na bezbednost svih stanara. Na samom ulazu, odnosno u lobiju zgrade, svakog ko ulazi čeka obezbeđenje, a svaki stan opremljen je ulaznim vratima u boji hrasta proizvođača Bosal Clasic plus, sa ugrađenom Mottura bravas a CISA astral techno cilindrom, koji dolazi s 5 kodiranih kratkih ključeva.

Objekat Square 43 je građen prema najsavremenijim trendovima u gradnji, a što se energetske efikasnosti tiče, zgrada ima B razred. Trenutno su u ponudi 55 dvosobnih, dvoiposobnih ili triposobnih stanova, kvadrature od 60 m² do 115 m², raspoređenih na devet etaža.

Što se same opreme stanova u zgradi Square 43 tiče, Bauwelt doo i Zap doo nimalo nisu štedeli na kvalitetu. U svim stanovima ugrađen je Lamarov troslojni hrastov parket, u kuhinji i kupatilima italijanska “Maraci” granitna keramika, kao i “Villeroy & Boch” sanitarije, Hansgrohe slavine i baterijame, Wimar prekidači...

Promo Square 43

Spoljna stolarija (aluminarija) ove zgrade zadovoljava standarde energetske efikasnosti o dozvoljenom koeficijentu prolaza toplote (Umax=1,5W/m2K). Korišćeni su visokokvalitetni schuco alu profili, koji decenijama pružaju aktivnu zaštitu od spoljnih temperaturnih ekstrema i sprečavaju uticaj vetra na unutrašnjost objekta, dok je zvučna izolacija terilex.

Fasadni prozori i vrata zastakljeni su dvoslojnim staklima i od spojnih uticaja zaštićeni aluminijumskim zastorima jednog od najpoznatijih proizvođača zastora na tržištu – Hunter Douglas.

Takođe, svim zainteresovanim kupcima na usluzi je prodajni tim investitora, koji će im pružiti sve informacije o lameli Square 43, ali i pomoći im da donesu odluku o uređenju svog novog životnog prostora.

Promo square 43

Rok za završetak izvođačkih radova predviđen je za sredinu sledeće godine, a uručenje ključeva kupcima planirano je nakon tehničkog pregleda objekta, na jesen 2020. godine.