17
Jan

ZLATIBOR DOBIJA SVOJ PRVI KONDOMINIJUM: Iskoristite priliku da postanite vlasnik apartmana koji vam, dok niste u njemu, donosi novac

Sa razvojem tržišta nekretnina i turizma u zemlji i svetu, došlo je do uvođenja brojnih inovacija na oba polja. Mnogi uspešni poslovni modeli, nama relativno nepoznatih naziva, postaju sve zastupljeniji i kod nas. Jedan od njih je i kondominijum.

Prvi talas kondominijuma vezuje se za Majami pedesetih godina prošlog veka, dok početkom novog milenijuma ovo postaje uspešan poslovni model.

Kondominijum se sastoji od više apartmana, koji su u privatnom vlasništvu i funkcionišu kao luksuzni hotel sa recepcijom, uslugom čišćenja, održavanja, izdavanja, SPA centrom, bazenom, restoranom, konferencijskom salom, parkovima, bioskopom, itd.

Titova Vila

Posebna pogodnost za vlasnike ovakvih apartmana ogleda se u tome što u ono vreme koje ne provode u apartmanima mogu svoju nekretninu da daju upravi na izdavanje i održavanje i na taj način ostvare zaradu “od kuće”.

Ovaj koncept je posebno popularan u turističkim mestima, a od sada ga možete naći i na našoj najpoznatijoj turističkoj lokaciji – Zlatiboru!

Titova Vila

Kompleks “Titova Vila”, čiji je idejni tvorac renomirana firma Stan Projekt, kojoj je ovo već šesti projekat na Zlatiboru, zamišljen je po ugledu na svetske poznate kondominijume, gde ćete moći da uživate u mnoštvu dodatnih sadržaja, i uz to zarađujete od vašeg apartmana.

kondominijum zlatibor

Sa izgradnjom je započeto u martu ove godine, a osim toga što je u pitanju najveći i najsadržajniji kompleks ovog tipa na Zlatiboru, njegova posebnost se ogleda i u tome što se u sredini kompleksa nalazi “Titova Vila”, zakonom zaštićen spomenik koje će zasigurno doprineti popularnosti ovog kompleksa i činiti ga jedinstvenim.
kondominijum zlatibor
Kompleks se nalazi na savršenoj lokaciji, udaljen na samo deset minuta lagane šetnje od jezera, sedam minuta od crkve i nudi potpuni ugođaj boravka na čistom vazduhu.

kondominijum zlatibor

Useljenje prvih stanara planirano je za jun 2020. godine, a od januara će biti omogućena i kupovina na kredit, kada zgrada bude u 80% završenoj fazi, uz mogućnost refundacije PDV-a, koji će biti uračunat u cenu. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona +381 62/333-988 ili +381 69/690-690.

kondominijum zlatibor