26
Dec
hedonia
Promo

Evo kako da znate pravu vrednost nekretnine

facebook messenger viber
Mnogi se poput najhrabrijih avanturista, upuste u kupoprodaju nekretnina bez svih potrebnih informacija i  onda nastaju problemi jer je to vrlo ozbiljan i odgovoran proces.

Neki, rođeni pod srećnom zvezdom, “nalete” na traženu nekretninu, ali najčešće to nije tako. Kupoprodaja nekretnina ne zavisi od faktora sreće , već od mnogih faktora koji se moraju uklopiti i profesionalno odraditi da bi se završio jedan vrlo složen i zahtevan posao. Najbolji primer za to je uvođenje licenci agentima koji posreduju u prometu nekretnina.  Država je smatrala  da agenti koji se bave posredovanjem  moraju imati visok nivo znanja iz vrlo složenih oblasti i odredila stručnu komisiju koja to ocenjuje.

Nikako vam ne preporučujemo da samostalno odlazite u domove prodavaca  BEZ POSREDNIKA. Prodavac je, uglavnom, nedovoljno upućen u cenu svoje nekretnine i ne zna tačno koji sve parametri na nju utiču. Vrlo često vrši komparaciju prema lokaciji,  informišući se preko portala za prodaju nekretnina,  gde su cene oglasne i neretko nerealne.   On je, razumljivo, uključio i svoje uspomene, lepe emocije i nije mu značajno da li je zgrada na istoj lokaciji nova ili stara, na kom se spratu stan nalazi, da li ima lift i sve ostalo sto je od izuzetne važnosti za prodaju njegove nekretnine. Kupac takodje, nesvesno, svojim komentarima moze izazvati negativnu emociju kod prodavca i tako ugroziti svoju kupovinu. Zato vam predlažemo da obavezno angažujete posrednika koji ce profesionalno i pod trenutno najboljim tržišnim uslovima obaviti kupoprodaju. Na našem sajtu www.hedonia.rs mozete  detaljnije pročitati zbog kojih sve razloga treba kupovati i prodavati nepokretnosti preko licencirane agencije za nekretnine.

Jedan od nasih slogana je: MI ZNAMO KOLIKO NEKRETNINA VREDI!

Promo hedonia

To je vrlo važno kako za KUPCA  tako i za PRODAVCA,  jer korišćenjem naših usluga  PRODAVAC brze prodaje svoju nekretninu i brže ostvaruje svoje planove i ciljeve. VREME JE NOVAC.

Informacije o cenama po kojima se zaista prodaju nekretnine  poseduju samo licencirane agencije za promet nepokretnosti koje se poput nas predano, profesionalno i po najvišim standardima bave ovim poslom. Uz klijente smo od njihovih  upoznavanja sa profesionalnim timom naše agencije pa do useljenja u novi dom kao i uz prodavce koji zadovoljni  i sa preporukama kreću u nove životne poduhvate.

Lepa i iskrena živa reč, topla preporuka, ogromno znanje obogaćeno dugogodišnjim iskustvom neophodno za ponudu i preporuku kupcu da bi se ispunili svi njegovi zahtevi , apsolutno tačna procena nekretnine prodavcu radi lakše i brže prodaje, neprocenjivi pravni i stručni  saveti, prezentacija nekretnine na jedinstven i poseban način. Sve su to prednosti koje krase našu agenciju. Naš narod bi to lepo rekao: “ Sve transparentno, na licu mesta, iskreno i direktno oči u oči”.

Promo hedonia

Sa najvećom dozom lične i profesionalne  odgovornosti će naši predstavnici  uložiti svoj maksimum da vam  najznačajniju životnu transakciju učine sto lakšom na zadovoljstvo svih učesnika.

Ono po čemu, uz mnogo toga, želimo  izdvojiti našu agenciju je odlična  saradnja sa Eagle Hillsom, popularnim Beogradom na vodi. Kao što je mnogima poznato, prodaju stanova u Beogradu na vodi za sve klijente koji se odluče  da im u tome pomogne naš stručni tim radimo BEZ PROVIZIJE.  Prednost takve kupovine, preko naše agencije je ogromna. Klijente mozemo uputiti , slušajuci njihove želje i zahteve, za koje stanove treba da se opredele. Sigurno je kvalitetniji i isplativiji izbor ako u njemu učestvuju profesionalci koji znaju u kojoj zgradi se nalazi stan koji bi najvise odgovarao nameni.
Na priner: Stan se kupuje za izdavanje – naš agent tačno zna u kojim zgradama je to najisplativije.
Stan se kupuje za življenje - naš agent će klijenta uputiti na zgrade sa najlepšim pogledom, sa prelepom terasom itd.

Promo hedonia

Od ove godine smo, osim sto BEZ PROVIZIJE  prodajemo stanove Beograda na vodi,  uveli i POKLONE za naše  klijente. Svi klijenti koji preko agencija  City i West Hedonia kupe stan u Beogradu na vodi dobiće na poklon produženi spa vikend za dve osobe u najboljim hotelima u regionu. Takođe prihvatamo i vas izbor hotela.

KUPITE PREKO NAŠE AGENCIJE STAN U BEOGRADU NA VODI I UŽIVAJTE U PRAVOM HEDONIZMU!

Ono sto bi obavezno preporučili je i kupovina novobeogradskih novogradnji preko naše agencije. Stavljamo akcenat na novi kompleks WEST 65, u čijoj prodaji aktivno učestvujemo od samog početka.  U samom srcu kompleksa nalazi se agencija WEST HEDONIA koja ce Vas toplo ugostiti i sigurnim koracima  odvesti u Vaš novi dom. Da li ste znali da se u Westu 65 trenutno gradi najviša kula u Beogradu?

Promo hedonia

Koliko ce ona biti visoka, koliko ce spratova imati i koliko ce stanova biti u njoj? I jos interesantnih detalja  mozete saznati ukoliko posetite WEST HEDONIU, u Westu 65, Omladinskih brigada 86 E, lokal 3.

U gradu će vas na Obilićevom vencu broj 10, ljubazno dočekati naši agenti i  menadžeri sa bogatom ponudom nekretnina i pomoći vam da izaberete onu koju ste planirali.

Želimo vam srećnu Novu 2020. godinu i Božićne praznike uz zelju da ostvarite saradnju sa nama i da zajedno uživamo u prodaji i kupovini.  Kompletnu ponudu naših nekretnina možete naći na našem sajtu www.hedonia.rs

Vaša City i West Hedonia.

City Hedonia, Obilicev Venac 10, Beograd

West Hedonia, Omladinskih brigade 86 E, lokal 3.