');
26
May
Beli grad
Promo

Tražite dobar posao – Agencija BELI  GRAD predlaže pravu priliku za Vas!

facebook messenger viber
Za sve one koji sebe vide kao agenta za nekretnine – Agencija BELI GRAD  organizuje besplatnu obuku i pomoć u pripremi za dobijanje licence agenta za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti.

Jedno od najatraktivnijih i najperspektivnijih zanimanja u poslednjih desetak godina je profesija Agenta za nekretnine. Promet nekretnina je oblast koja već godinama pokazuje najveći trend rasta i pruža mogućnost velikog profesionalnog napretka i finansijskog uspeha koji je teško ostvariv kod većine drugih zanimanja.

Donošenjem Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepoketnosti, došlo je do povećane potrebe za mladim i obrazovanim ljudima svih profila, koji bi svoja znanja dogradili i unapredili u oblasti prometa nekretnina. Posao sa nekretninama podrazumeva odredjena znanja iz oblasti prava, finansija, gradjevine i marketinga. Sve te oblasti zajedno, čine jednu dinamičnu, odgovornu,  kreativnu i veoma zanimljivu profesiju.

Za sve one koji sebe prepoznaju u ovakvoj prilici – Agencija BELI GRAD  organizuje besplatnu obuku i pomoć u pripremi za dobijanje licence agenta za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti.

BELI  GRAD vode profesionalci sa preko dvadeset godina iskustva. Baš zbog toga postoji potreba da se veliko znanje i iskustvo prenese na mlade, odgovorne i ambiciozne ljude.

Posao Agenta za nekretnine je istovremeno i kancelarijski i terenski posao. Obuka za rad, sastavljena je od teorijskog i praktičnog dela, kroz koje će kandidati moći da steknu uvid u raznovrsne aspekte posla u prometu nekretnina, kao i u širok izbor mogućnosti koje pruža ova profesija.

Posao agenta za nekretnine pruža mogućnost fleksibilnog radnog vremena, jer pored timskog rada podrazumeva i veliku ličnu kreativnost svakog pojedinog agenta.

“Takođe, spremni smo da svakom polazniku obezbedimo besplatnu literaturu za polaganje ispita” – poručuju iz Belog grada.

Svim polaznicima obuke koji polože Stručni ispit i dobiju Uverenje Ministarstva trgovine, Agencija Beli grad obezbedjuje radni odnos, fiksnu platu i dodatne bonuse. Broj polaznika Obuke za rad je ograničen na 10 polaznika.

Više o zaposlenju i uslovima rada može se pročitati na Web sajtu ove agencije. www.beligradnekretnine.rs

Promo Beli grad

POSLOVNICE:

Filmski grad, Ratka Mitrovića 189, 011/239-5555

Centar, Cvijićeva 89, 011/2150-5555

Centar - Dorćol, Cara Dušana 25a, 011/616-5555

Novi Beograd – UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 3/4, 011/7-111-555

Novi Beograd – BLOK 62, Dušana Vukasovića 33, 011/717-5555