');
22
Jul
pretrazi na nekretnine.rs
nekretnine.rs

Nova opcija za bržu pretragu

facebook messenger viber
Od sada vam pružamo mogućnost da listu oglasa i rezultate pretrage fino podešavate na dva načina.

Kao i uvek slušamo vaše komentare i savete i trudimo se da sajt nekretnine.rs unapređujemo i prilagođavamo vašim navikama i potrebama. Zbog toga smo na sajt dodali potpuno novu funkcionalnost koja se u potpunosti prilagođava vašim navikama.


Od sada vam pružamo mogućnost da listu oglasa i rezultate pretrage fino podešavate na dva načina: po principu filtriranja rezultata ili dodatnim podešavanjima pretrage.


Sada kada pristupite stranicama sa listama oglasa, sa leve strane, u vrhu liste sa filterima će vas sačekati opcija „Želim da“ koja vam nudi dve opcije: „Filtriram“ i „Pretražujem“


Filtriranje


Filtriranje je najbolji način da dođete do nekretnina sa specifičnim karakteristikama koje baš vama odgovaraju.

Nakon odabira parametra sa leve strane učitaće vam se nova stranica sa
oglasima koji imaju odabranu karakteristiku, ali će se i lista dostupnih filtera promeniti u skladu sa listom oglasa i karakteristikama dostupnim u tim oglasima.

Ova funkcionalnost je odlična za korisnike koji vole da vide proširenu ponudu oglasa pa da je na osnovu svojih potreba i afiniteta dalje sužavaju.


Pretraživanje


Za korisnike koji žele da odjednom odaberu više različitih karakteristika, pa tek onda dođu do liste oglasa, napravili smo potpuno novu funkcionalnost.

Odabirom opcije "Pretražujem" moći ćete da odaberete koliko god želite parametara u listi filtera bez osvežavanja stranice. Nakon odabira svih željenih parametara, kliknite na dugme „Prikaži“ i otvoriće vam se stranica sa
nekretninama po traženim parametrima.

Dugme „Prikaži“ u svakom trenutku prikazuje broj aktivnih oglasa na osnovu parametara koje ste izabrali u listi.Nadamo se da vam se nova funkcionalnost dopada i da će vam biti još brži put do vašeg novog stana.

Možete pogledati i video uputstvo koje opisuje novu funkcionalnost "Pretražujem":