23
Jul

INVESTIRAJTE PAMETNO - KUPITE LOKAL U BELMAX CENTRU VEĆ OD 500€ / m2

Pronašli smo savršenu lokaciju za Vas, na samo 6km od centra Beograda.

Najveći veleprodajni centar u regionu odlučio je da ponudi deo svog poslovnog prostora. U pitanju je “Belmax Center”, koji je smešten na vrlo atraktivnoj lokaciji uz glavni autoput.

Lokali koji su u ponudi veličine su od 40 do 400 m2 a jedan ovakav lokal može postati Vaš već po ceni od samo 500€ / m2. Ova cena predstavlja oko 30% ukupne cene lokala a preostali iznos moguće je isplatiti kroz rate odnosno prihod ostvaren kroz najam lokala, uz nisku kamatnu stopu što ovu investiciju čini nesvakidašnjom ali veoma sigurnom prilikom obzirom da se veliki deo cene isplaćuje kroz posao.

Što se tiče odabira lokala u mogućnosti ste da birate između manjih lokala koji su pogodni za prezentaciju proizvoda, pa do onih većih koji su odlični za pozicioniranje sedišta kompanije i uključuju salon, magacin i kancelarije.

- Imajući u vidu trenutne cene zakupa, kao i bitnu činjenicu da u lokalima već posluju dugogodišnji zakupci, ali i da predmetna kupovina ima veoma realnu tendenciju porasta vrednosti, sigurni smo da su ponude veoma atraktivne, posebno jer novi vlasnici mogu isplaćivati investiciju već kroz zakup što je značajno sigurnija investicija od uobičajnih uslova na tržištu - ističu u upravi Belmax Centra.

Belmax center

Od svog osnivanja “Belmax Center” je specijalizovan za oblast trgovine. Smešten na samo 6km od centra Beograda, na raskrsnici dva autoputa, centar nudi sve vrste pratećih usluga, unutar svog prostora ili u neposrednoj blizini.

Preko 900 besplatnih parking mesta, različite vrste dostave i transporta na dnevnom nivou, IT, marketinške, ugostiteljske i druge neophodne usluge upotpunjuju tehničke i komercijalne uslove neophodne za rad firmi u Belmaxu ali i njihovih klijenata.

Belmax center

Sa popunjenošću od preko 90%, Belmax Center okuplja preko 130 kompanija na 55.000 m2.

Više informacija o kupovini poslovnog prostora možete dobiti kontaktiranjem kancelarije Belmax Centra na telefon 011/20 13 906 ili putem email-a: office@belmaxcenter.com

belmax

Savetnici za kupovinu stoje vam na raspolaganju za sve neophodne informacije o načinima finansiranja i komercijalnim uslovima.