');
19
Aug
Belmax center
privatna arhiva

INVESTIRAJTE PAMETNO - Kupite lokal u Belmax centru!

facebook messenger viber
Najveći veleprodajni centar u regionu odlučio je da ponudi deo svog poslovnog prostora.

U pitanju je “Belmax Center”, koji je smešten na vrlo atraktivnoj lokaciji uz glavni autoput.

Lokali koji su u ponudi veličine su od 80 do 400 kvadratnih metara i prilagođeni su različitim vrstama kompanija. Možete da birate između manjih lokala koji su pogodni za prezentaciju proizvoda, pa do onih većih koji su odlični za pozicioniranje sedišta kompanije i uključuju salon, magacin i kancelarije.

- Imajući u vidu trenutne cene zakupa, kao i bitnu činjenicu da u lokalima već posluju dugogodišnji zakupci, ali i da predmetna kupovina ima veoma realnu tendenciju porasta vrednosti, sigurni smo da su ponude veoma atraktivne, posebno jer novi vlasnici mogu isplatiti investiciju za samo 8 do 10 godina što je značajno manji vremenski period od tržišnog proseka – ističu u upravi Belmax Centra.

privatna arhiva Belmax center

Od svog osnivanja “Belmax Center” je specijalizovan za oblast trgovine. Smešten na samo 6km od centra Beograda, na raskrsnici dva autoputa, centar nudi sve vrste pratećih usluga, unutar svog prostora ili u neposrednoj blizini.

Preko 900 besplatnih parking mesta, različite vrste dostave i transporta na dnevnom nivou, IT, marketinške, ugostiteljske i druge neophodne usluge upotpunjuju tehničke i komercijalne uslove neophodne za rad kompanija u Belmaxu ali i njihovih klijenata.

privatna arhiva Belmax center

Sa popunjenošću od preko 90%, Belmax Center okuplja preko 130 kompanija na 55.000 m2.
Više informacija o kupovini poslovnog prostora možete dobiti kontaktiranjem kancelarije Belmax Centra na telefon 011/20 13 906 ili putem email-a: office@belmaxcenter.com

privatna arhiva belmax

Savetnici za kupovinu stoje vam na raspolaganju za sve neophodne informacije o načinima finansiranja i komercijalnim uslovima.